Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fikirlerinde Samimisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla olası tartışmalar, aranızdaki ilişki hakkında negatif düşünmene sebep olabilir bugün. Gerçekten ne istediğin konusunda ciddi bir hesaplaşma gerekebilir o yüzden. Öncelikli olarak kendi düşüncelerinden ve hislerinden emin olmalısın.

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor.

İlgi alanını içeren bütün konularla alakalı etkinlikler için daha fazla fırsatın olabilir. Bu etkinlikler sayesinde yeni insanlara tanışıp yeniimkanları yaratmak da senin için kolay olabilir. İşte bir şeyler daha rahat akacak.

Kendini daha hareketli ortamlarda bulman daha olası bugün. Bu hareketli ortamlarda kendini hırpalamamak için dikkatli olman gerekebilir. Bir şeyleri dengede tutmak başta zor gelse de buna alışabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hakkında halledecek bir çok konuyla uğraşabilirsin. Özellikle de resmi işler seni yeterince meşgul edebilir. Alacağın bir destekle birlikte bu işlerin üstesinden gelmek senin için daha iyi olacak. İşlerin doğru şekilde yapılması için arkadaşlarının yardımını istemekten çekinmemelisin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün nakit konusunda dikkatli olun çünkü aceleyle hareket ederseniz, size çok paraya mal olacak türden bir hata yapabilirsiniz. Bir dünya burcu olarak, ihtiyatlı davranmanız sizin için zor olmamalı, bu nedenle pragmatik bir yaklaşımı benimseyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde yol ayrımları yaşayan bir Boğa burcuysan, partnerinin çabalarını görmezden gelmeyeceksin. Bu süreçte içinizde tuttuğun öfken beklenmedik anlarda ortaya çıkabilir. Bugün telefonla yapacağın birkaç görüşmeyle özlem duygunu bir nebze olsun giderebileceksin. Fikirlerini açık yüreklilikle ve samimiyetle dile getirmen oldukça ilgi çekecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizle ilgili kararlar almadan önce son durumunuza ve başlangıç noktasına dikkat etmelisiniz. İkisi arasındaki fark, emeklerinizin karşılığını veriyor olabilir. Üzerinde iyi çalışmak isterken bunu takıntıya dönüştürmemelisiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hayatınızdaki değişikliklerin gündeminizi etkilemesi mümkündür. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeyler için kendinizi suçlamak yerine hatalardan ders almaya çalışın. İş yerinizde size duyulan yüksek güveni gördüğünüzde moraliniz yerine gelecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek hakkında yeni planlar yapıp bunları uygulamak için istekli olacaksın. Eğitim konusunda yeni şeyler peşinde koşmak isteyebilirsin. Kendini geliştireceğin konuları seçerken dikkatli davranmak yararına olacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir zam ilginizi çekebilir ve belki de bunu hak etmişsinizdir. Muhtemelen sıkı çalışmanızla güçlü bir kişiyi etkilediniz, özellikle de finans sektörünüzdeki hırslı gelişmeler yaşanabilir. Herhangi bir talepte bulunmadan önce, tazminat artışı gibi şeyler karşılığında daha fazla sorumluluk almanızı isteyebileceklerini düşünün. Bağlanmaya istekli olduğunuz konusunda kendinize karşı dürüst olun.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve çok değişik gruplardanteklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz. Çevresel koşularınızı, arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Maddi açıdan harcamalarınız artabilir, borçlara dikkat etmelisiniz. Ani beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size verdiği değeri anlayamıyor gibi davranıyorsunuz. O, bunu şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, önümüzdeki günlerde ciddi bir problem çıkabilir. Ümidinizi kaybettiğiniz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranabilirsiniz. Para yüzünden iyi ilişkiler içinde olduğunuz birisi ile tartışabilirsiniz, aranızda uyuşmazlık çıkabilir. Yalnız bu duruma bugün önem verin, anlaşma yolunu bulun. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 31" R
Ay
Balık
04° 20' 49"
Merkür
Koç
18° 13' 39"
Venüs
Boğa
04° 26' 53"
Mars
Koç
01° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 41"
Satürn
Balık
16° 49' 05"
Uranüs
Boğa
22° 30' 27"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 57"
Lilith
Başak
23° 38' 54"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>