Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Maddi Konular Gündemin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Çevrende senin ilgini çekmek isteyen birisi olabilir bugün. Daha popüler olabilirsin veya sana ilgi gösteren birisi sana sonunda kendini açmak ihtiyacı hissedebilir. Aşkta acele kararlar almaman iyi olacak. Onun haricinde gördüğün ilginin keyfini çıkarmalısın.

Aldığınız taktikler,ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam evetaşımanız gerekebilir.

Güzel projeler ve güzel sonuçlar kapıda olacak. Yeni başlangıçlar için de, bir süredir devam eden projelerin sonu için de iyi bir gün. Çok daha fazlasına odaklanabilir ve güzel gelişmeler elde edebilirsin.

Haftaya çok iyi başlayacaksın. Bu güzel enerjinin sürekli olmasını sağlamak ise sana bağlı olacak. Gün içerisinde neye odaklanacağın konusunda özenli davranman güzel olabilir. Birçok konuda kendini rahat hissedebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermen gereken bir gün olabilir bugün. Özellikle de günün sonlarına doğru neye nasıl odaklandığına dikkat etmelisin. Mantıktan uzaklaşmamak ve daha sakin bir tavır sergilemek önem kazanabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünün ilerleyen saatlerinde duygularınıza başa çıkma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Duygusal bir yaklaşımla hareket etmek yerine iç sesinizi mutlaka mantık süzgecinden geçirmeyi deneyin. Bugün gerçekten ihtiyacınız dengede kalmak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili olumlu değişiklikler yapıyorsun. Bırakmaya çalıştığın kötü bir alışkanlığını arkada bırakıyorsun. Bir türlü karar veremediğin değişime bugün start vereceksin. Bugün kendine zaman ayırman, kendin için yapabileceğin en güzelolacaktır. Kredi yahut vergi borcunda bazı sorunlar haftanın ilk gününde gündeme gelebilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişilerle aranızdaki uyumsuzluk, sakin kaldığınızda iyi bir işbirliğine dönüşebilir. Size asıl gerekli olanın bu olduğunu düşündüğünüzde harekete geçmek daha kolay olacaktır. Ancak bunu yaparken iyi bir strateji kurduğunuzdan emin olmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde adımlar atabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlarla olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha mutlu bir ilişki için karşınızdakini iyi dinlemeye özen göstermeniz gerekmekte. Daha duygusal ve anlayışlı bir tutum sergilemek size iyi gelecektir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı fikirler konusunda kendini oldukça üretken görebilirsin. Sorunlarla yüzleşmekten çekinmemelisin. Yaratıcılığın sayesinde sorunlara özgün çözümler bulmak mümkün olacak. Düşündüğün ilerlemeyi yapmak mümkün olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın zor kısımlarını hatırlamak şu anda sizin için üzücü olabilir. Bununla birlikte, kendinizi anlamak, resmin tamamını, hem iyiyi hem de kötüyü, hesaba katmayı gerektirir. Şimdi, hikâyenizin dağınık gerçeklerini tutarlı ve güçlendirici bir anlatıma dönüştürmek için donanımlısınız. Bu çaba, ileriye doğru yönünüzü tanımlamanıza da yardımcı olabilir. Nereye gittiğinizi bildiğinizde, oraya daha hızlı gidebilirsiniz!

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgileriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Maddi olarak yeni şanslar karşınıza çıkabilir. Ayrıca ma düzenli gelir elde edebileceğiniz fırsatlar da bugün sizinle olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi tek taraflı yaşıyorsunuz. Bir beraberliğin devamı için tarafların gerektiğinde yalnızlığa ihtiyaç duyduklarını partnerinizle paylaşmayı deneyin. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, çatışma ya da herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya gayret göstermelisiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>