Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumluluklarını Aksatmıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşkta canı yanmayan az burçlardan birisi olabilirsin bugün. Gezegenlerin etkileri seni o kadar zorlamayabilir. Önemli olan duyguları açmak ise bugün bu konuda bir sıkıntı yaşamaman olası.

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Boğa için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

İş konularında çevrendeki insanların nelere dayanarak hareket ettiğini çok net görebilir ve bunu kendi çıkarına kullanabilirsin. Ancak işlerin yürümesi için inisiyatif almak bir şey, insanları istemedikleri bir şeyi yapmak zorunda bırakmak başka bir şeydir. Aradaki o kalın çizgiyi görmende fayda var.

Keyifli ve skain bir gün geçirmek sana nasip olabilir. Diğer burçlar debelenirken sen Kova, çok daha rahat edebilirsin. Kendi işine gücüne bakman, kendine göre rahat bir gün geçirmen sağlığına iyi bile gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey çok hızlı gelişebilir. Bir anda olup bitebilir bazı şeyler. O yüzden kendini biraz daha sakin bir ruh haline sokmak biraz sana düşecek. Her şeyin giderek artan hızına kapılmadan sakince karar almak zorlaşabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğanız gereği sosyal olabilirsiniz ama yalnız kalmayı sevdiğiniz günler vardır ve bu da onlardan biri. Kimse sizden her partinin hayatı ve ruhu olmanızı beklemiyor, bu yüzden bunu kendinizden beklemeyin. Düşüncelerinizle biraz kaliteli zaman geçirin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük hedeflerine ulaşmak konusunda daha isteklisin. Aksatmadan bütün sorumluluklarını yerine getiriyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışma koşullarında yapacağın değişimin çalışanlarının motivasyonunu artırdığını fark edeceksin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle geleceğe dair planlarınızda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelir konusunda şanslı ve bereketli günler görebilirsiniz. Aile desteği ve mirasın dışında, bankalar üzerindeki işlemlerinizden de olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yaşadıklarınızın size ne mesaj vermeye çalıştığını daha iyi anlıyorsunuz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hayatınızdaki değişikliklerin gündeminizi etkilemesi mümkündür. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ve yeni projelerde kendinizi gösterebilirsiniz. Evrenin desteğini fark etmeniz ve şükürleriniz durumu daha verimli ve kolay hale getirecektir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zamanından önce tecrübeli ve bilge olmak istiyorsun!Günün açıları, seni elinden tutup aksiyon alevlerinin ortasına bırakacak; hayatı tüm yoğunluğuyla yaşayacaksın. Bütün bunlardan korktuğunu biliyoruz. Fakat hemen aksiyona geri dönmezsen, tek başına küçük dünyanda kalacaksın. Sana ihtiyacımız var, o yüzden evde oturma!

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh hali bugün baskıcı olabilir. Geçtiğimiz birkaç günün zorluklarını aştıktan sonra, artık hak ettiğiniz huzur ve sessizliğe ihtiyacınız var! Ne yazık ki, etrafınızdaki bazı insanlar bunu size vermek istemiyor. Siz her şeyi bir kenara bırakmak isteseniz de işler tamamlanana dek rahat edemeyebilirsiniz. Belki de her şeyi bir an önce bitirmek ve sonrasında bir tatil planı yapmak en mantıklı yaklaşım olabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygusal paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Yaratıcı yönünüz ortaya çıkıyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarına verdiğiniz öğütleri kendi hayatınızdaki meselelere ne kadar uygularsanız sizin için o kadar iyi olur. Kendi standartlarına uyum sağlayamayan birinin liderliğini kimse kabul etmez. Başkalarına rehberlik edecekseniz kurallara uygun şekilde hareket etmeye gönüllü olmanız yetmez, aynı zamanda bu kuralların verimli olup olmadığına dair geri bildirimleri kabul etmeye de istekli olmalısınız.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz bir değişimden geçiyor. Siz ve partneriniz ilişkinizin amaçlarıyla ilgili bir çelişki içinde iseniz, bütün sorunlarınızı açıkça dile getirin. Bu günlerde kendi sorunlarınızı dışardan yardım almadan çözebilecek durumda değilsiniz. Sizi sevenlerden de destek alabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 49" R
Ay
Başak
14° 06' 45"
Merkür
Koç
17° 20' 45"
Venüs
Koç
18° 02' 55"
Mars
Balık
21° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 43"
Satürn
Balık
15° 35' 36"
Uranüs
Boğa
21° 45' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 17"
Lilith
Başak
22° 10' 20"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>