Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özgüvenin Tavan Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin birisi varsa eğer geleceğinizde neler yapacağınız önemli bir konu haline gelebilir. Eğer sadece flörtleştiğin birisi varsa onunla bir ilişkiye hazır olup olmadığını sorgulayabilirsin. Gönül meselelerine daha fazla odaklanabilirsin bugün.

Çalışkanlık ve yetenek kolay kolay bir araya gelmez, diyorsunuz. Son günlerdekiaksatmalarınıza karşı savunmanız bu. Ama bu teselli sizi bir yere kadar götürecek, bunu bilmenizde yarar var.

Maddi konuları biraz erteleyebilirsin bugün. Para harcamayı olabildiğine aza indirgemek ve kazanç konularındaki kaygıları da güne yansıtmamak önemli olabilir. Biraz daha günün akışına odaklanabilirsin.

Gün içerisinde dinlenmek ve kafanı toparlamak önem kazanabilir. Bunun için her şeyi bırakıp kendini bir yere kapatmana da gerek yok üstelik. Sevdiğin kişilerle zaman geçirirken de buna fırsat yaratabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar günü sevdiklerinle geçirmek istesen de herkesin kendine göre bir önceliği olabilir. Bir türlü insanlarla bir araya gelemeyebilirsin. Bu konuda çok ısrarcı olmak başkalarının seninle inatlaşmasına sebep olabilir. Aman dikkat.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi hiçbir yere götürmeyen alanlardan, bağlantılardan ve taahhütlerden uzaklaşın. Sorunlara neden olan insanlar veya araçlar olsun, her şey ters gidiyormuş gibi görünürken devam etmek anlamsız olacaktır. Bunun yerine yapacak daha eğlenceli bir şey bulun.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gar dolabını attığında gözüne takılan birkaç kışlık eksiklerini gidermek isteyeceksin. Bunun için alışverişe çıkma planların olabilir. Özgüveninin tavan yaptığını hissederken, sana yöneltilen olumsuz eleştirilere kulak asmayacaksın. Çalışma alanını zevkine göre dizayn etmen, motivasyonunu artıracak. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan,bulana kadar, çeşitli kurslara yazılmak isteyeceksin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kadın dostlarınızdan destekler alabilirsiniz. Onların yaşadıkları ve sizinle paylaştıkları tecrübelere kulak vermelisiniz. Karamsar bir ruh hali yerine yanınızda size destek olan imkanların ve insanların var olduğunu benimsemelisiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili işlere zaman bulabilirsiniz. Öğle sonrasında bazı uğraştırıcı durumlar da gündeme gelebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda tutku ve yakınlığın hakim olduğu bir döneme girebilirsiniz. Bu durum özgüveninizi oldukça arttırabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etmek şu anda tehdit edici gelebilir. Düşündüklerinizi dürüstçe söylemenin, utandığınız bir şeyin yüzeye çıkmasına neden olacağından endişe duyabilirsiniz. Bu o kadar kötü bir şey mi? Başka türlü üstesinden gelmekte zorlanacağınız bir konuyu derinlemesine inceleme kapasitesine sahipsiniz. Duruma dahil olan farklı faktörleri ayırmak, hangilerini daha rahat keşfedeceğinize karar vermeniz için size daha fazla alan verebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konuları ön plana çıkabilir. Eğitim, yurt dışı, seyahat, hukukla ilgili çocuğunuzla, partnerinizle beraber güzel kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra; çalışma hayatı, gündelik uğraşlar, sağlık konuları, evcil hayvanlarınız ön plana çıkabilir. Maddi kaynaklarınızı güçlendirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal olarak çelişki içinde olabilirsiniz. İşinizin ön planda olması aşk hayatınızda durgunluğa neden olabilir. Mesleğinizle ilgili düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde daha esnek davranmaya çalışmalısınız. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 39" R
Ay
Yay
09° 00' 15"
Merkür
Koç
16° 02' 41"
Venüs
Koç
26° 40' 12"
Mars
Balık
27° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 23"
Satürn
Balık
16° 15' 33"
Uranüs
Boğa
22° 08' 51"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 33"
Lilith
Başak
22° 56' 53"
True Node
Koç
15° 31' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>