Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaşam Alanını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Senden hoşlanan birisi sana bir mesaj atabilir. Veya internet üzerinden birileri ile konuşmaya daha yakın olabilirsin. Aşk konularında pozitif gelişmeler görmek kalbini daha da ısıtacak bugün. Bunun kendiliğinden gelişmesi ise paha biçilemez olabilir.

İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir.

İş konularında herkesin başaramadığı bir şeyi başarmak seni gözler önüne serebilir. İnsanlar sana daha fazla odaklanabilir. Takdirleri toplamayı bilmelisin. Çevrene örnek olacağın bir gün olabilir bugün.

Vücudunu da zihnini de gereğinden fazla yormamalısın. Kendini hırpalamamak, canının kıymetini bilmek önemli bir konu olabilir. Gün içerisinde dinlenebilmek, gün sonunda erkenden uyuyabilmek o yüzden önemli bir konu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi bir dinleyici oluşun etrafındaki insanların seni direkt olarak arkadaşları gibi görmesine vesile olabilir bugün. Eğer farklı niyetlerin varsa en baştan belli etmen, hatta açık açık söylemen gerekecek. Yoksa seni arkadaşı gibi gören insanlar kalbini kırabilirler.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi iyi ifade edebildiğiniz ve iletişm becerilerinizin yüksek olduğu bir gün olacak. İyi bir dinleyici olduğunuz için yakın çevrenizde problem yaşayan kişilerin size akıl danışmak istediğini fark edeceksiniz. Mümkün olduğunca sorunlara karşı objektif bir bakış açısıyla yaklaşmayı deneyin. Aksi halde verdiğiniz öneriler ikili ilişkilerinizi etkileyebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyif alarak başladığın işlerden daha sonrasında sıkılıyor olman, içinde bulunduğun ruhsal durumunla ilgili olabilir. Bunun için yaşam alanında değişiklik yapmak isteyebilirsin. Çalışma alanında yapacağın düzenlemeler, motivasyonunu da artıracak. Bugün kendine zaman ayırman daha doğru olacaktır. Çünkü iletişimde sorun yaşaman muhtemel.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz ve ilişkileriniz konusunda yeni kararlarınız olabilir. Dış görünüşünüzü yenilemek, bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler konusunda yeni gündemler doğabilir, bilmediğiniz bazı konular masaya yatırılabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Gün boyunca ailevi konular hayatınızda daha fazla önem kazanabilir. Evinizle ilgili yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Farklı kişilerle konuşup fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi oldukça şanslı hissedebilirsiniz. İlişkinize doğal bir canlılık getirebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlık ilişkilerinde de sosyalleşebilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhtimaller hakkında düşünmeyi abartıp kaygıya teslim olmaktan vazgeçmelisin. İyi ya da kötü bir kara verip ilerlemeye çalışmak senin için daha iyi olacak. İstediğin gelişmeler sen uğraşmaya devam ettikçe şekillenecek.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir konu hakkında konuşmak sizi cezbedebilir. Özellikle siz ve arkadaşlarınız arasında söylenmemiş çok şey varmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun hem iyisi hem de kötüsü var. Belki de doğrudan ne istediğinizi sorarak ortamı bozmaktan endişe duyuyorsunuz. İlişkilerle ilgili kendi inançlarınız ve beklentileriniz potansiyel olarak sizi gereksiz yere geri tutuyor, bu yüzden rahatsızlığınız için başkalarını suçlamadan önce oraya bakın.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışacaktır; dikkatli olun.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aile ve ev hayatınız ön plana çıkabilir. Kariyer hayatınızdaki otoritelerle çatışma yaşanabilir. Sorumluluklarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca ani fevri tutumlar gösterebilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkileriniz genellikle kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden korkuyorsunuz. İşleri sona güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor. İki yakın dostunuzun uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip bu olaya bir son vereceksiniz. Ayrıca beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapıyor.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 33" R
Ay
Yay
00° 43' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 44"
Venüs
Koç
25° 51' 56"
Mars
Balık
26° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 18"
Satürn
Balık
16° 11' 57"
Uranüs
Boğa
22° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 18"
Lilith
Başak
22° 52' 32"
True Node
Koç
15° 33' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>