Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Netlik Arıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin kafasına göre hareket ettiğini düşünebilirsin. Seni es geçtiğini, kendi bildiğini yaptığını düşünmen olası. Bu tür durumlarda bütün gemileri yakmadan önce durup bir düşünmek gerekebilir. Senin bu konuda nasıl bir adım atacağın ileride önemli olabilir.

Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu beğenmeyeceksiniz. Ama kısa vadede değiştirmeniz de pek mümkün görülmüyor.

Maddi açıdan kendine göre hareket etmen yeterli olmalı. Başkalarını düşünerek masraf yapmamalı, başkalarının eksiğini kapatmamalısın. Zira bunların bir kıymete geçmemesi olası. En iyisi kendine göre hareket etmek olabilir.

Sevdiğin güzel bir yemeği yemek sana çok iyi bir enerji katabilir. Güzel bir kitap okumak, sevdiğin müzikleri dinlemek, keyfini yerine getirecek ortamlara girmek... Bazı şeyleri kendine göre yaşamanın zamanı gelmiş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjinin düştüğünü hissedebilirsin. Hafta sonunu iple çekmiş olsan da bir şeylere odaklanacak enerjin azalmış olabilir. En iyisi kendine dinlenecek bir zaman yaratmak ve kendini fazla zorlamamak olacak, bu konularda dikkatli olmaya çalışabilirsin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız insanların emrindeymişsiniz gibi hissettiğiniz geç dönemler oldu, ama endişelenmeyin, bunun için ödüllendirileceksiniz. Kozmik görünüm sizin lehinize çok fazla değişmek üzere.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konfor alanından çıkmak istemeyişin problemleri ertelemene neden olabilir. İsteklerinin peşinden gidebilir ve güç sahibi olanların desteğini alabilirsin. Netlik aradığın bir gündesin. Özellikle cevaplarını merak ettiğin soruların peşinden gideceksin. İlişkisini yeni bitirmiş bir Boğa burcuysan, ona olan özlemin artabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranmak isteyebilirsiniz. Ancak artık kendiniz için bir şeyler yapmakla çevrenizi yok saymak arasındaki farkı anlamalısınız. Büyüklerinizin, tecrübeli insanların söyleyeceklerine kulak vermenizde fayda var.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde hareketlilik ve hassasiyet getiren durumlar olabilir. Ortaklaşa bir konu üzerinde ziyaretler yaşanabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok yönlü düşünebilmenin süper farkındalıklı halin derin hüznünü yaşayabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunu bilin ve yeni sürprizler için sabırlı olun.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşam felsefeniz sizin doğal halinizden ileri geliyor. Diğerlerinin bunu oluşturmak için çalışması, uzmanları dinlemesi ve pek çok farklı şeye sadakat göstermesi gerekiyor. Oysa sizin halihazırda geçmiş tecrübelerinizin süzgecinden geçmiş bir hayat görüşünüz var. Felsefenizi biraz daha geliştirmeye çalışabilir ve bunu daha somut bir şeye dönüştürebilirseniz ilginç olur.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin gelip tüm ihtiyaçlarınızı, özellikle duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamasını bekliyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir! Kendi ihtiyaçlarını karşılamaktan siz sorumlusunuz. Eğer sorumluluğu üstlenip gerekeni yapmazsanız, sonsuza kadar bağımlı kalabilir ve hiçbir zaman tamamlanamayabilirsiniz. Konu güç olduğunda, kendinize biraz haksızlık ediyor olabilirsiniz. Şimdi yapabileceklerinizi kendinize ispatlamanın tam zamanı!

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. Bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişime geçebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizi kontrol etmesine izin verdiğiniz sürece, ilişkinizdeki problemler sürecek. İlişkinin temposunu kendiniz belirlemeye çalışın. Kararlı olmanız her şeyin iyiye gitmesine neden olacak. Yeni başladığınız işe henüz alışamadınız. Başlangıçtaki aksiliklerin devam edeceğini sanmanız sizi frenliyor, çekingen yapıyor. Harekete geçin, göreceksiniz düşündüğünüzden daha iyi netice alacaksınız. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>