Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yardımseversin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda sana atılan adımlar daha dikkat çekebilir. Senin davranışlarından çok sana nasıl yaklaşıldığı gözleminde olacak. Seninle ilgilenen kişilerin sözlerine dikkatlice odaklanabilirsin.

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Bugün para harcamaya daha açık olabilirsin. Keyfini yerine getirecek veya sana yarayacak bir şeylere para harcamak konusunda geri durmamalısın. Bugün yapılacak masraflar sana bir yük oluşturmayacak, o yüzden içini rahatlatman en iyisi.

Stresten arınmak için sosyalleşmek sana çok iyi gelebilir. Zihnen ve bedenen kendini güzel şeylere açmak için biraz neşe gerebilir. Ve bu neşe de sosyal çevrende gündeme gelebilir. Güzel şeylere odaklanmak sana çok iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortalama bir gün nedir denilse aklına ne gelir? İşte bugün tam olarak bunu yaşayabilirsin. Büyük beklentiler olmadan ama büyük kayıplara da girmeden, sakince ve bir şeyleri kendi haline bırakarak ortalama bir gün geçirmen olası. Bu durum sana biraz kafanı toparlamak için iyi gelebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda ortakların vearkadaşlarının üstün olduğunu kabul etmek istemeyebilirsin ama durum bu ve buna uyum sağlamanın yollarını bulmalısın. Önce size danışmadan karar verdikleri için onlara kızmak hiçbir şeyi değiştirmez.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardıma ihtiyacı olan bir dostuna açık yüreklikle yardım ediyorsun. Bu davranışın ile çevrenin taktirini topluyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan,ortaklıkları ve yeni girişimler söz konusu olabilir. Ergenlik döneminde bir çocuğun varsa, duygusal iniş çıkışlarına karşı nasıl davranacağını şaşırabilirsin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız için önemli bir gün olabilir. Görüşmeler, yeni bir ortama dahil olmak bütün programınızı etkileyebilir. Karşılaştığınız ya da ilgilenmek zorunda kaldığınız işlere, insanlara karşı olumsuz bir yargıyla hareket etmemelisiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle maddi konularınızı kontrol altına almanız daha uygun olur. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Finansal konularda hızlı karar almak sorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerginlikler hata yapmanıza neden olabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizi temizlemek, bir dostunuza yardım etmek, aktivistlik içeren herhangi bir konuda yapmak istedikleriniz varsa gerçekleştirmeniz için uygun bir gün.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birisi damarınıza basarsa şaşırmayın. İnsanlar duygularını bir süredir bastırıyor olabilirler. Belki de sizi kızdıracak bir şey söylemekten çekindikleri için hislerini sizinle paylaşmaktan korkmuşlardır. Eriyen lav nihayet iyice ısındı ve volkan olanca şiddetiyle patlamak üzere.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yükümlülüklerinize bağlılık, şu anda en yakın bağlantılarınızı gerektiği gibi beslemenizi engelleyebilir. Muhtemelen doğru olanı yapmaya ya da en azından sizi beladan uzak tutacağını düşündüğünüz şeye odaklanmışsınızdır. Bu konuda kişisel bir ilişki, profesyonel bir bağdan daha bağışlayıcı görünebilir. Kendinize ait insani ihtiyaçlarınız olduğunu unutmayın. Sevdiklerinizle kısa bir göz gezdirme bile, yapılacaklar listenizi daha kolay bir hale getirebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal anlamda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili yenilikler sizi bekliyor ve partnerinizin istekleri ön planda olacak. Yaşamınızı yönlendirme konusunda herkesten çok başarılı adımlar atıyorsunuz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ani ve fevri tutumlar sergileyebilirsiniz ve sabrınız fazla sınanıyor olabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukta şans sizden yana olacak. Ayrıca sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni topluluk, derneklere dahil olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ticaret, kazançlar, para konuları gündeminize gelebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi tekrar başlatmak mantıklı gözükmüyor. Bugünlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir, bu kişiye ilgisiz kalamayabilirsiniz. Önemli mevkilerde olan kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuçlarını vermeye başladı. Uzun süredir işinizde beklediğiniz terfi haberi bugünlerde size ulaşacak. Alım satımla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 49' 07" R
Ay
Akrep
10° 49' 13" R
Merkür
Koç
16° 01' 26"
Venüs
Koç
23° 53' 36"
Mars
Balık
25° 16' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 05"
Satürn
Balık
16° 02' 59"
Uranüs
Boğa
22° 01' 14"
Neptün
Balık
28° 43' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 47"
Lilith
Başak
22° 41' 53"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>