Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorguların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Seni sıkan, sana bir şey katmayan ilişkileri devam ettirmek konusunda inatçı olmamalısın. Mutlu olmayı hedefleyip bu uğurda uğraşmak hakkın olanı almana yardımcı olacak.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için daha istekli olmalısın. Senin için iyi olacak fırsatlar önünde dizildikçe moralin yerine gelecek ve içlerinden en iyi olanı seçip ilerlemek sana büyük yarar sağlayacak.

Kontrollerine gereken önemi vermek sağlığının daha iyi olması için yardımcı olacak. Randevularını ertelemekten vazgeçip harekete geçmek sağlığının olumlu yönde ilerlemesine faydası büyük olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine olan güvenin sayesinde bulunduğun her yerde ön plana çıkmak ve insanlara cesaret vermen mümkün. Onları iyi yönde etkilemek senin için önemli olacak. Güzel gelişmelerin öncüsü olmak sana yarar sağlayacak.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür'ün zıt burcunuzdaki konumu, büyük bir zihinsel blok oluşturmuş gibi görünüyor ve yardımı başarınız için çok önemli olan biriyle başarılı bir ortaklık kuracaksanız, bunu aşmanız gerekiyor. Endişelenmeyi bırakın ve kazanmaya başlayın.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün keskin ve düşünmeden alacağın kararlar, pişmanlık olarak dönebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde kendini sık sık eski sevgilini düşünürken bulabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek sinemaya gidebilirsiniz. Kendini, sağlığınla ilgili endişeli olduğun bir döneme girerek fazla titiz davranırken bulabilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle ve kendinizle barışmayı seçebilirsiniz. Kendi hikayenizle ve hayatınızla ilgilenmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Bu da size yüksek bir özgüven, çevrenize ilham veren bir görüntü katacaktır.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz için mücadele etmek isteyebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Hayal ettiğiniz şeyler uğruna tüm cesaretinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla uğraşmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda destek alacağınız kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizde bitişler yaşanabilir. Hislerinizi bir anda ortaya dökmemeye özen göstermelisiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize karşı dürüst olmanız gereken bir gündesiniz. Bastırılmış duygularınızı açığa çıkarmak, yazmak ve kabule geçmek için uygun bir gün.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaştığın engelleri aşmak için daha pratik olman gerekecek. Anlık çözümlerde daha yaratıcı davranmak yararına olacak. Yaratıcı olmak ilerlemeni kolaylaştırıp karşına yeni fırsatlar çıkarabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birini daha iyi tanımak şu anda heyecan verici olabilir. Belki de bu konuda biraz endişelisiniz, hatta diğer kişiyi bir şekilde onun ilgisini çektiğinizden emin olmak için şok etmeniz gerektiğini hissediyorsunuz ancak bu, hâlihazırda sahip olduğunuz iyi şeyi mahvedebilir! Rehberlik için iç sesinizi dinleyin. Size yapmanızı söylediği şey sıkıcı gelse bile, yavaş ve istikrarlı bir yaklaşımın istediğiniz sonucu getirmesi daha olasıdır.

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün içindesiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla güçlü kararlar alabilirsiniz. Hukuk, eğitim, yurt dışıyla ilgili fırsatlarınız var. Harcamalarınız artabilir. Yeni bir sözleşme imzalayabilirsiniz ama birkaç kez okumanızı ve emin olduktan sonra imza atmanızı tavsiye ediyorum.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız her adımı iyi hesaplamalı, hatalarınızı kavramalısınız. Zorlandığınızı düşündüğünüz bazı işlerde arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Başarılarınızdan gurur duymak, size maddi ve manevi kazanç sağlayacak. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikası yüzünden yakın çevrenizden tepki alabilirsiniz. Sağlığınız hakkında ihmalkarlık yapmayın.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>