Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Performansın Güçleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Yeni ortamlara girerek yeni insanlarla tanışmak mümkün olacak. Bu şekilde hayallerindeki insanla karşılaşma ihtimalinin arttığını sen de göreceksin. Yeniliklere açık olmak bir ilişki için şanslarını artırmayı sağlayabilir.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak mümkün. Bu şekilde sosyal çevreni geliştirdiğini bilmek sana cesaret verecek. Sosyal çevrenin gelişmesikonusunda yeni fırsatlarla karşılaşma imkanı sağlayabilir.

Soğuk algınlığına karşı daha fazla önlem alarak olası bir hastalıktan uzak durmak mümkün olacak. Yediklerine dikkat edip daha seçici davranmak sindirim bozukluklarının senden uzak olmasını sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için önemli bir gün olacak. Yaratıcı yönünü keşfetmeye çalışmak isteyebilirsin. Bu şekilde üretken olabildiğini görmek sana keyif verecek. Günü takip etmeye çalışmak beklediğinden daha üretken olma imkanı verebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığın veyaptığın kişileri hiç şüphe yok ki kaba sözlerine ve gizli taktiklerine katlanmayacaksın. Önümüzdeki 24 saat boyunca, bu kadar amansızca olumsuz olan insanlarla zaman harcamak için çok meşgul olacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük yaşamında tatmin edici, bir performans gösteriyorsun. Eğer e-ticaret gibi konulara kafa yormak istiyorsun, araştırmak için mükemmel bir gün olabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili yaşanacak gelişme, senin de kariyerinle ilgili karar almanı gerektirebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte vakit geçirmeyi ya da etkinliklere katılmayı sevdiğiniz insanlar sizi motive ediyor. Günü yine birlikte geçirmek üzere bir plan yapabilirsiniz. Gereksiz detaylara takılmak yerine mutlu olmayı seçmelisiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde ortaklaşa bir konu üzerinde hassas davranabilirsiniz. Gün içinde zihinsel açıdan daha fazla çift durum ortaya çıkabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.Ruh eşimin burcu ne?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun durumu korumak için olmadığın şekilde görünmen gerekebilir. Bunu başarmak için dikkatli davranman gerekecek. Kendini olmadığı biri gibi göstermektense yanındakilerin suyuna gitmek senin için daha iyi olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz şu anda sizin için bir şeye karar vermeye çalışıyor olabilir. Bunu sevgiyle yaptıklarını düşünseler de, bu, hazır olmadığınız bir karar için sizi aceleye getirmelerini doğru yapmaz. Karar vermek için daha fazla zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyerek kendinize ve onlara karşı dürüst olmak adil olur. Aceleyle bir şey seçmek, genel kişiliğiniz veya kariyerinizle ilgili hayal kırıklıkları yaratabilir. Başkalarının ne düşüneceği konusunda endişelenmeyin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Takıntılarınız yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden ikileme düşebilirsiniz. Sorunlardan kaçmayı deneseniz, rahatladığınızı göreceksiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir ama para kayıplarına dikkat etmelisiniz. Kandırılmaya açık bir gündesiniz. Ayrıca harcamalarınız çok artabilir. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; partner ve ortakla daha çok iletişime geçebilirsiniz. Aşk konusunda hareketli bir dönem sizi bekliyor.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz güven istiyor, ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Birkonusunda sıkıntılarınız olabilir. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bu konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığına inanmaya çalışıyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>