Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kariyerini Dizayn Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Geçmiş ile ilgili bir konunun tekrar gündeme gelmesi dikkatinin dağılmasına sebep olabilir. Arkadaşlarının yardımı sayesinde bu durumu atlatmak mümkün olacak. Yeni ortamlara girip ilgi odağını değiştirmeye çalışmak sorunların büyümesini engelleyebilir.

İş yaşamınızda son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ancak bu enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir yada karşılıklı olarak küçük meseleleri büyütebilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız. Yapacağınız anlaşmalarda son derece dikkatli davranmalısınız ve acele karar vermekten kaçınmalısınız.

İş ile ilgili önerileri dikkate almak daha hızlı gelişim göstermeni sağlayacak. Senden daha tecrübeli olduğunu düşündüğün insanlarla bir araya gelip fikir alışverişi yapmak sana iyi gelecek. Gelişmeye açık olmalısın.

Sağlığın ile ilgili daha fazla önlem almak isteyebilirsin. Kişisel gelişiminin bir parçası olarak yeni egzersiz programları konusunda hevesli olmak sana büyük avantaj sağlayabilir. Yemekte aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlar beklenmedik ziyaretler gerçekleştirebilir. Onlarla daha çok zaman geçirmek senin için önemli olacak. Bu sırada işlerini ihmal etmemeye özen göstermek sana büyük yarar sağlayacak.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün geçmişi anımsatan bir işaret derinlerde gömülü olan bazı duyguları harekete geçirebilir. Duygusal çatışmalar yaşayabilir ve geçmişle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişinin yardımıyla bu durumdan hasarsız bir şekilde çıkacak ve geçmişle alakalı sorunlarınızı bitireceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili ciddi kararlar verip hedefine kilitleniyorsun. Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysan, planlarını yaparken radikal ve ciddi adımlar atıyorsun, bölüm değiştirmeyi bile düşünebilirsin. Üzerinde biriken stresi atmak için ufak kaçamaklar yapmayı düşünebilirsin.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev vearasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Aile ortaklığında bir işin yapıyorsanız bu süreci en sakin şekilde geçirmek için doğru sınırları bulmalısınız. Kendi hayatınıza yönelmek iyi bir fikir ancak bunu etkileyecek durumlara da kayıtsız kalmamalısınız.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda kopukluklar olabilir. Daha fazla kendinize dönebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Parasal konularda ani değişikler yapmamaya özen gösterin. Yetenekli olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz. Gün içinde teknik konular sizi zorlayabilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizde olanı kaybetme korkunuz size bazı hatalar yaptırabilir. Daha güzel bir gün geçirmek için sakinleşmesi gereken grupta sizler de varsınız.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

26 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi beraber vakit geçirmek istediğiniz biri bunu zorla yapıyor gibi hissettirdiği için, ilk başta incinmiş olabilirsiniz. Umduğunuz gibi bir araya gelebilmelisiniz. Sadece bunun bütün gün sürmesini beklemeyin. Yalnız zamanınızı dinlenerek ve kendinize çeki düzen vererek geçirin. Tek başına altından kalkamayacağınızı düşündüğünüz şeyler, biraz sakinleşip tekrar düşününce oldukça kolaylaşabilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınız güçlenebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise açık düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. Ani fevri tutumlar sergileyebilirsiniz.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsunuz ama arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Duygusal hayatta olsun, maddi meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız mümkün. Mesleğinizle ilgili sıkıntılı günler de artık geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız.

26 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 02" R
Ay
Balık
27° 21' 23"
Merkür
Koç
19° 13' 19"
Venüs
Boğa
06° 24' 25"
Mars
Koç
03° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 03"
Satürn
Balık
16° 57' 06"
Uranüs
Boğa
22° 35' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 14"
Lilith
Başak
23° 49' 28"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>