Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aşk Geliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Seni her ne kadar üzse de seni yoran bir ilişkiyi devam ettirmemek daha yararlı olabilir. Kendi mutluluğunu her şeyin üstünde tutmak sana daha çok huzur verecek. Karşına mutluluğu bulacağın başka fırsatlar çıkabilir.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kaldı. Bunun farkında olduğunuz için yaratıcılığınız ve enerjiniz de had safhada. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Yeni başlayacağın işlerle ilgili daha sıkı çalışmaya özen göstermelisin. Programına sadık kaldıkça verdiğin emeğin karşılığını aldığını göreceksin. Hayal ettiğin yere varmak için yorulmayı göze almalısın.

Sağlık la alakalı daha kesin kararlar almaktan çekinmemelisin. Uzmanlarla olan görüşmelerini ertelememek sana yarar sağlayacak. Verilen tavsiyeleri uygulamak ister istemez daha sağlıklı ve huzurlu bir hale erişmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında istediğin değişiklikleri yapmak için harekete geçmelisin. Alıştığın ortamlarda daha az zaman geçirmek, senin için artık sığ olan insanlarla daha az görüşmek bu değişiklikler için uygun ortamı sağlayacak. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizle başbaşa kalmak istemediğiniz bir gün olacak. Kendinizi adeta sevdiklerinize adayacaksınız. Bugün yalnızlığı kalabalıklarla bastıracak ve hiç olmadığınız kadar sosyal hissedeceksiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süre önce ilişkiden çıkmış ve duygusal olarak kötü hissediyorsan bu durum değişiyor. Kalp kırıklıklarını yavaş yavaş temizlerken; kapattığın kapıları açacak biriyle tanışabilirsin. Geçmişi takıntı haline getirmeyerek deneyimlerini tecrübeye dönüştüreceksin. Olayları yaşarken üçüncü bir göz olarak kendini izleyeceksin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İfadeleriniz bugün herkesi etki altında bırakabilir. Bu yüzden vermek istediğiniz mesajdan emin olmalısınız. Kendinizi sorgulamanın ve geliştirmenin önemini anlayacağınız görüşmeler yapabilirsiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kontrolünüz altında olmayan konular bugün kendinizi gergin ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Dikkatsiz davranıp hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Aldığınız riskler yüzünden sorunlar yaşamamaya dikkat edin. Öğleden sonra yabancılardan gelebilecek bir haber gündeminizi yenileyebilir. Akşam saatlerinde ailevi konular daha olumlu ve keyifli gözüküyor.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aceleci olmaya ve bir yerlere yetişmeye çalışmayın. Her şeyi mümkün olduğunca sakin halletmeye çalışın. İşinizde de planlı ve ağır olmaya özen gösterin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşsiz bir alışkanlığınız yeni potansiyel müşterileri çekebilir. Günlük rutininizi sürdürürken, özellikle de sizi dışarı çıkaracaksa, çok ilginç biri karşınıza çıkabilir. Bu kişi biraz otoriteye sahip olabilir ve onları söylemek veya yapmak zorunda olduğunuz şeylerle etkileyebildiğiniz için, size hayatınızın seviyesini yükseltmenize, hatta yeni bir hayata başlamanıza yardımcı olacak bir fırsat sunabilirler. Güçlü insanlarla tanışmaya açık olun.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak, kazancınızı belirleyici işler yapacaksınız.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, yanınızda çalışanlar gündeminize gelebilir. Yeni projelere başlayabilirsiniz ve kariyer hayatınızı olumlu etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Yakın çevre, yakın akrabalardan kadınlar sizin kafanızı karıştırabilir aman tuzağa dikkat.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz insanın tamamıyla kendisine, kendi ilgi ve çıkarlarına yönelmiş olması, ilişkinizdeki eşit şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. İş yaşamınızdaki olumlu gelişmeler sizi mutlu edecek. Ama bütün planlarınızın gerçekleşmesini beklemeyin. Kariyerinizde yükseleceğiniz bir dönemdesiniz. Hislerinize ve sağduyunuza kulak verin. Beklenmedik bazı harcamalar çıksa da, bütçeniz bundan etkilenmeyecek. Sağlığınız konusunda geçmiş rahatsızlıklarınız nedeniyle titiz davranmalısınız.

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 11" R
Ay
Koç
29° 28' 14" R
Merkür
Koç
20° 50' 47"
Venüs
Boğa
09° 06' 04"
Mars
Koç
04° 47' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 52"
Satürn
Balık
17° 07' 52"
Uranüs
Boğa
22° 43' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 26"
Lilith
Başak
24° 04' 01"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>