Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişten Ders Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkinin senden daha çok ilgi beklemesi canını sıkabilir. Partnerine ayıracak zamanının kısıtlı olması ilişkinin gidişatını tehlikeye atmamalı. Gereken zamanı ayırmak için daha istekli olmalısın. Bu şekilde ilişkinin ilerlediğini göreceksin.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için arkadaşlarından yardım istemekten çekinmemelisin. Onların sayesinde yeni şeyler öğrenerek yeniimkanları yaratmak senin için önemli olacak. Daha çokyapma şansın olabilir.

Fırsat buldukça açık ortama çıkmak kendini daha iyi hissetmek için önemli olabilir. Yürüyüş yapmak için bahane yaratmaya devam etmelisin. Mümkün olan her anı hareket için bir fırsata çevirmek ister istemez daha aktif olmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yapmak isteyip de fırsat bulamadığın şeylere yönelmek isteyebilirsin. Eline geçecek fırsatlar sayesinde bu isteklerini gerçekleştirmek daha mümkün olabilir. Hayallerinin peşinden gitmeye devam etmelisin.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün geçmişi anımsatan bir işaret derinlerde gömülü olan bazı duyguları harekete geçirebilir. Duygusal çatışmalar yaşayabilir ve geçmişle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişinin yardımıyla bu durumdan hasarsız bir şekilde çıkacak ve geçmişle alakalı sorunlarınızı bitireceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkileri masaya yatırıyorsun. Özeleştiri yapacak ve nerelerde hata yaptığını sorgulayacaksın. Bugün karşıt burcunda Güneş Tutulması yaşanacak. Gökyüzü gündemi seni geçmiş yıllara götürebilir. Seni üzen olaylarla karşılaşacak olsan da geçmişten nasıl dersler çıkardığını en iyi sen biliyorsun.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak psikolojik olarak da rahatlamanızı sağlayacağı için aile içinde de gergin ortamlarda kalmanızı önleyecektir. Size bu şekilde hissettiren durumları tespit ederek çözüm yolları üzerine kafa yormalısınız.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda tartışmalar yaşanabilir. Güçlü görünmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda destek görebilirsiniz. Duygusal olarak sağlam bir gündesiniz. İşlerinizdeki eksikleri toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında ne istediğinizi bildiğiniz ve olgun olabildiğiniz bir gündesiniz. Partnerinizle olan yüksek uyumunuz çevreniz tarafından da çokça beğenilebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi işler, sorumluluklar gündeme gelirken, bütçeniz, paranızla ilgili konularda ihtiyatı elden bırakmamalısınız. Ani ve hızlı alışverişler yapabileceğiniz bir günde duygusal davranmamaya gayret etmelisiniz.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi karma inancını güçlendirmek için oldukça doğru bir zaman. Karşılaştığınız zorlukları olgun ve iyi niyetli bir şekilde çözümlediyseniz, büyük bir aydınlanma ile ödüllendirileceksiniz. Bunların hiçbirini yapmadıysanız, gerçeklik ve fanteziyi dengelemek için zor bir dönem olabilir. Ayrıca biraz gizemli hissedeceksiniz. Yeni maceralara çıkarken içgüdülerinize güvenin ve dünyanızı gerçekten değiştirebilecek insanlarla derin görüşmeler yapın.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi tartarak yaşamı farklı yönlerinden görmeniz, bugün işinize yarayacaktır. Bulunacağınız ortamlarda çevrenizi etkilemek için olaylara pratik çözümler getirmeniz sayesinde, çevrenizdeki işlerin akışı değişebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; 25 Ekim güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Konu ise evlilik, ortaklık ya da mahkeme olacak. Evlilikle ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken açıkçası krizsel bir durum içinde kalabilirsiniz. Eğer iyi bir ilişki içindeyseniz korkmanıza gerek yok ama eğer bu ilişkide mutlu değilseniz evlilik içinde sorunlar büyüyecektir. Ayrıca geçmişten gelen biriyle bir ilişkiye de başlanabilir ama çok kolay ilerleyebileceğini söyleyemem sabredip sorumluluk alırsanız ilişkiniz bu süreci atlatacaktır.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yıldızların kötü etkileri altında kalabilirsiniz. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşmanız mümkün. Sadece bugünlük olan bu durum karşısında sabır! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 09" R
Ay
Balık
25° 07' 36"
Merkür
Koç
19° 07' 10"
Venüs
Boğa
06° 13' 08"
Mars
Koç
02° 59' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 54"
Satürn
Balık
16° 56' 21"
Uranüs
Boğa
22° 35' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 44"
Lilith
Başak
23° 48' 27"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>