Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Yeni bir ilişki ihtimaline karşı çekingen davransan da mutlu olmak için risk almak gerekecek. Ön yargılarla hareket etmek olası güzel bir ilişkinin önüne engel koyabilir. İnsanlara şans vermek senin yararına oalcak.

İşler sizin için iyi gidiyor olmalı. Her şey tıkırında gidiyor ve kalkış için pist müsait. Ancak, olmanız gereken yerden saparsanız, bir şeyden sert bir hatırlatma alabilir, ya da birisi sizi azarlayabilir. İş yerinde güçlü güçler var ve onlara karşı olmak yerine onlarla çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Odak noktanıza ve içsel ruhunuza uygun olan yaşamın bu yönlerine odaklanın.

İş ortamında öne çıkıp sorumluluk alman gerekecek. Tecrüben sayesinde işlerin hallolması amacıyla inisiyatif almak, kariyerin için önemli olabilir. Gerektiği durumda öne çıkmaktan korkmamalısın.

Gün içinde kendine zaman yaratmak senin için önemli olabilir. Aynı anda birkaçyapmaya çalışmak düşündüğünden daha erken yorulmana sebep olacak. Eline geçen fırsatları dinlenmek için kullanmak senin için daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ile ilgili sorunlar seni gün boyu meşgul edebilir. Sorunları çözmek için birlikte daha çok zaman geçirmeniz gerekecek. Fikir ayrılıklarını bir süreliğine bir kenara bırakmak çözüme ulaşmak için önemli olacak. Bir arada olmak sorunun çözülmesini sağlayabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığın veyaptığın kişileri hiç şüphe yok ki kaba sözlerine ve gizli taktiklerine katlanmayacaksın. Önümüzdeki 24 saat boyunca, bu kadar amansızca olumsuz olan insanlarla zaman harcamak için çok meşgul olacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere söz vermeden önce randevu defterini gözden geçirmelisin. Bugünün ayrıca çocukların için bir önemi olabilir. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla kısa bir şehir turu yapabilirsin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin yakınından haber alabilirsin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve maddi açıdan kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Niyetiniz bunu korumak yönünde olduğu için paraya dönüştüreceğiniz bazı fikirler, zamanı daha kaliteli geçirmenizi sağlayabilir. Mutluluğunuza hizmet ediyorsunuz.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda abartılı davranmamaya özen gösterin.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamın bir anlamı var mı yok mu? Bu güzel bir soru, ve senden önce milyonlarca kişi tarafından soruldu. Fakat soru beraberinde şunu getiriyor: hayatın neden bir anlaması olmasın ki? Diyelim ki, genel kanı olarak yaşamın bir anlamı olmadığı söyleniyor; ama bu senin için de bir anlamı olmadığı anlamına gelmez. Bu meseleler tüm gece seni ayakta tutacak.Aşkı bulacak mıyım?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğun ortamlarda insanlar arasındaki anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsin. Bunu yapmak insanlarla daha çok zaman geçirip onlarla daha iyi anlaşmana sebep verecek. Onların sorunlarını çözmek sana iyi gelecek.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisi sizi heyecanlı bir gezintiye çıkmanız için kaçırabilir! Bir partner veya bir arkadaş, sizi bir grup macerasına atmaya hırslı bir şekilde çalışıyor olabilir ve konfor alanınız gerçekten konforlu olduğu için tereddütlü olabilirsiniz. Bununla birlikte, olağan aktivitelerinizi bir kenara bırakıp biraz heyecan hissetmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Etrafta dolaşırken bazı sahte arkadaşlarla karşılaşabilirsiniz. Rahatlamaktan ve eğlenmekten çekinmeyin, ancak duyduğunuz her şeye inanmayın.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendiniz kadar çevrenizi de düşünmeniz tabii ki güzel bir davranış. Artık geçmişin hesabını yapmak istemiyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizle takdir topluyorsunuz.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamın bir anlamı var mı yok mu? Bu güzel bir soru, ve senden önce milyonlarca kişi tarafından soruldu. Fakat soru beraberinde şunu getiriyor: hayatın neden bir anlaması olmasın ki? Diyelim ki, genel kanı olarak yaşamın bir anlamı olmadığı söyleniyor; ama bu senin için de bir anlamı olmadığı anlamına gelmez. Bu meseleler tüm gece seni ayakta tutacak.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni beraber olmaya başladığınız kişiye karşı yaklaşımlarınız giderek olumlu olmaya başladı. Aşk hayatınızda mutlu olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyebilir. Çok önce yaptığınız ve belki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını, bugün yarın alacaksınız. Verdiğiniz sözleri unutmazsanız, sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme gözüküyor. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>