Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Netlik Arıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ile ilgili büyük beklentilere girmek yerine kendi başına zaman geçirmek daha mümkün olacak. Kendine ayırdığın zamanı bir aşk romanı okuyarak geçirmek, senin için günün en büyük romantik aktivite olacak.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. .

Yapacağın görüşmelerde kendin olmaya özen göstermelisin. Yeteneklerin hakkında doğru söylemeye devam ettikçe aradığın fırsatın önüne çıkması kaçınılmaz olacak. Kendine güvenmeye devam etmek şansını yükseltebilir.

Sevdiğin insanlarla beraber sosyalleşme fırsatlarını değerlendirmekten kaçınmamalısın. Ailece farklı aktivitelere katılmak aranızdaki ilişkilerin düzelmesini ve bunun da sağlığınıza olumlu yansımasını sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında senin iyiliğini isteyen insanların olduğunu bilmek başarıya ulaşmak için sana gereken cesareti verecek. Seni destekleyen mesajlar aldıkça gününün daha iyi geçmesi mümkün olacak. Kıymetini bilen insanlarla daha çok zaman geçirmelisin.

27 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının kişisel sorunlarına karışma dürtüsüne diren, çünkü bundan iyi bir şey çıkmayacak. Bu, yapabileceğiniz tek şeyin geri çekilip durumun nasıl geliştiğini izlemek ve kontrolden çıkmaması için dua etmek olduğu durumlardan biridir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik konusunda sevgilinin düşüncelerini net bir şekilde belirtmesini isteyeceksin. Her ne kadar köşeye sıkıştıran bir tavra bürünsen de belirsizliklere son vermeye kararlısın. Parasal konularda tutumluluğuna dikkat etmen gerekli. Alışverişin ucunu kaçırman, pişmanlık olarak dönebilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda bazı tavırlarınız dikkat çekebilir. Bu dikkatin olumsuz yönde olmaması için eleştirel bir dil kullanmaktan geri durmalısınız. Mutluluğunuzun önüne kendi kendinize bir engel olmayın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda konsantrasyon gerektiren olaylar yaşanabilir. Finansal işlerinizde yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Başkalarının katılımıyla ortak konuları çözme yoluna gidebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak adına önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkileri ve sevgi bağları bugün sizler için büyük önem taşıyabilir. Sevdiklerinizle vakit geçireceğiniz bugünde sizler için huzur hakim olabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Coşkunuz sizi sandığınız gibi ileri taşımak yerine yavaş yavaş yıpratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskılamazsanız yol alamazsınız. Asabi yapınız yanlış kararlar almanıza neden oluyor ve neredeyse tanıştığınız herkesle tartışmanıza yol açıyor. Bu baskılara, hiç değilse bu huzursuz dönem geçene dek dayanmaya çalışın.

27 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla göz size odaklanmış gibi hissedebilir, birileri sosyal medyanız aracılığıyla sizi olumsuz etkileyebilir. Kendiniz için bir şekilde daha özel bir imaj yaratmanız mümkün. Belki de herkese açık profilinizdeki güvenliği sıkılaştırmak veya sosyal medyada daha az paylaşım yapmak istiyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, dünyadan en azından biraz uzaklaşmak, duygusal güvenlik kazanmanıza ve aşırı maruz kalmanızı önlemenize yardımcı olabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. İletişim konusunda olumlu bir görüntü veriyorsunuz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz sizi sandığınız gibi ileri taşımak yerine yavaş yavaş yıpratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskılamazsanız yol alamazsınız. Asabi yapınız yanlış kararlar almanıza neden oluyor ve neredeyse tanıştığınız herkesle tartışmanıza yol açıyor. Bu baskılara, hiç değilse bu huzursuz dönem geçene dek dayanmaya çalışın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, para, okültizm, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Beklenmedik güzel şanslar yakalayabilirsiniz. İletişim, seyahat, eğitim, hukuk konularında sorunlar gerçekleşebilir. Bel bölgesi ve akciğer rahatsızlıklarına ise dikkat etmelisiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sevgilinizle dostça görüşmeniz, partneriniz tarafından hoş karşılanmıyor. Her ne kadar onu kırmak istemiyorsanız da, bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Özel sorunlarınız nedeniyle işteki veriminiz de düşüyor. Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

27 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 50" R
Ay
Balık
27° 33' 33"
Merkür
Koç
19° 13' 53"
Venüs
Boğa
06° 25' 27"
Mars
Koç
03° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 14"
Satürn
Balık
16° 57' 11"
Uranüs
Boğa
22° 35' 60"
Neptün
Balık
29° 02' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 17"
Lilith
Başak
23° 49' 34"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>