Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dengeni Tutturacaksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında kendi zihnini toplaman gerekebilir. Bir adım atmadan önce kendi hislerinle yüzleşmek daha önemli olabilir. O yüzden bugün aşkta aceleci olmamak ve biraz düşünmek sana çok daha iyi gelecek.

Çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işin altından çıkmak için bir dost eline muhtaçsınız. Sorunlarınızı paylaşabilecek birisini bulun. Kendinizi bu kadar zorlamanın manası yok.

Maddi anlamda kendine güvenmeli, başkasından bir beklentiye girmemelisin. Kendi emeklerinle kazandığın paranın kıymeti daha büyük olabilir. Maddi açıdan kendi emeklerine güvenmek seni yanıltmayacak. Ama başkasının parası seni yarı yolda bırakabilir.

Çevrendeki negatif insanların senin enerjini düşürmemesi için biraz kendince zaman geçirmen iyi olabilir. Eğer halledilmesi gereken birvarsa bunu tek başına halletmek sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabit fikirlilik etmek seni gereksiz yere kötü konuma düşürebilir. Birisi sana bir şey söylediğinde hemen ona karşı çıkmamalısın. Çevrendeki insanlarla olumlu ve yapıcı iletişimler kurmak ileride daha iyi şeylerin kapısını açabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sevdiğiniz bir kişinin sizin hakkında söylediği sözleri duyacak ve kalbinizin kırıldığını hissedeceksiniz. Mevcut planlarınızı ve geleceği dair adımlarınızı sorguladığınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Planlarınıza devam etmeden önce biraz yalnız kalarak kendinizi sorgulayın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine çektiğin kırmızı çizgileri kaldırmak için bugünü seçeceksin. Yakın arkadaşlarının belirlediği organizasyonlara katılmak sosyal yönüne iyi gelecek. Sorumlulukların altında ezilmemek adına planlı yürümek isteyeceksin. Bakış açını değiştirecek kişilerle tanışacağın bir süreçtesin diyor gök kubbe...

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlükakışınızın size nasıl fayda sağlayacağını düşünebilirsiniz. Gerek çalışma arkadaşlarınız karşısında gerekseortamınızda kendi hislerinize göre karar verebilirsiniz. Ancak bunu yaparken ne yaptığınızdan ya da ortamın ne gerektirdiğinden emin olmanızda fayda var.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz cinsten bir şifalanma gelmesi sizi verimli bir hayatın eşiğine getirebilir. Size iyi gelecek ve tatmin edecek gelişmelere açık olabilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olumlu insanların olması seni iyi yönde etkileyecek. İhtiyacın olan desteği bu insanlar sayesinde bulman mümkün olacak. Atmak istediğin adımlar için gereken cesareti toplamak senin için daha kolay olabilir. Olumlu kalmaya devam etmelisin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birini hayatınızdan çıkarmak için çok hızlı davranıyor olabilirsiniz. Uzun süredir tanıdığınız bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir ve onların hatalarının ilişkiniz üzerindeki etkisini aşırı abartabilirsiniz. Eğer bu başka bir gün olsaydı, bu kişiyi silmeye o kadar hazır olmayabilirdiniz, ancak şu anda evren şiddeti körüklüyor. Henüz ilişkiyi bitirmemeye çalışın! Herkes hata yapar ve şifa mümkündür.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gününüzü, istediğiniz şekilde gelişen ve oldukça hareketli anlar yaşayacağınız bir süreç izleyecek. Bugün aile içi sorunlar olarak ortaya çıkabilir; vahim olmayan bir gelişme arz eden bu durumu abartma eğilimi içinde olmayın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Çok güçlü kararlar alabilirsiniz, hayatınızda önemli bir adım atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden de şanslar sizinle olacak. Ay’ın saat 18:42’de kova burcuna geçmesiyle; kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle problemlerinizi kendi aranızda çözümlemeye çalışın. Ailelere yansıması, sizi de güç duruma sokar. Bugünlerdehayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Tercihleriniz oldukça önemli. Elinizdeki güç bir işte gösterdiğiniz istikrar, kariyerinizi olumlu anlamda etkileyebilir. Ailenize olan düşkünlüğünüz, aile içindeki bazı küçük sorunların da ortadan kalkmasını sağlıyor. Sinirlerinizi yıpratmamak için tartışmalardan uzak durun. Borçlar sıkıştıracak, harcamaları biraz daha kısmanızda fayda var.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 52" R
Ay
Akrep
19° 51' 50" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 47' 44"
Mars
Balık
25° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 07' 06"
Uranüs
Boğa
22° 03' 42"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 19"
Lilith
Başak
22° 46' 45"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>