Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Potansiyelini Kullanacaksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Girdiğin ortamlarda ilgi odağı olmak seni şaşırtmasın. Doğru zamanda doğru hamle ile aşk hayatında istenen değişikliği yaratman mümkün olacak. Adımlarını dikkatli atarak ilerlemek hata yapmanı engelleyecek.

Sorunların üstesinden gelecek enerjiye ve güce sahipsiniz. Ancak plansız hareket etmenizin zorluğunu yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda tenkit edilmeye gelmiyor, hemendeğiştirmeyi düşünüyorsunuz. Oysa hatalı olan sizsiniz.

Emeklerinin karşılığını her zaman maddi olarak almayabilirsin. Yaptığın işlerin karşılığında sosyal çevre ve statü de kazanabilirsin. Çevreni geniş tutmakanlamında büyük gelişmeler yaşamana fırsat tanıyacak.

Her şeyinle işe odaklanmak senin için daha önemli olacak. Dikkatinin kolayca dağılmaması için daha özenli olmalısın. Motivasyon ve nefes egzersizleri sana bu konuda yardım edebilir. Hafif yemekler odaklanmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik yerlerden haber almak seni şaşırtabilir. Bu haberler karşına yeni fırsatların çıkmasını sağlayacak. Bu sayede yeni insanlarla tanışıp yeniimkanlarıyla daha çok haşır neşir olman mümkün olacak. Heyecanını korumaya devam etmelisin.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığın veyaptığın kişileri hiç şüphe yok ki kaba sözlerine ve gizli taktiklerine katlanmayacaksın. Önümüzdeki 24 saat boyunca, bu kadar amansızca olumsuz olan insanlarla zaman harcamak için çok meşgul olacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığını ortaya serecek çalışmaların içinde olacaksın. Toplumsal başarını ön plana çıkartmana da el ayak olacak. Özellikle kişisel tutumun, karşılaşacağın olaylar üzerinde belirleyici roller edinmene neden olabilir. Potansiyelini yanlış kullanmak istemiyor olman, zaman kaybı yaşamak istememenden kaynaklanıyor.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda şanslısınız. Duygusal ve kariyerinizi etkileyen beklentilerinize yönelik destekler alabilirsiniz. Nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair çözümleri daha net görebilirsiniz. Yeni bir strateji kuruyorsunuz.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü ve bir o kadar da hayat dolusunuz. Yaşanmış zor şeylerin arkasından bir şekilde ayağa kalkabildiğinizi görmek size büyük cesaret verecek.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içi iletişimde kopukluklar yaşanabilir. Bu kopukluk yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. Bunları baştan engellemek için insanları tam olarak dinlemeden karar vermemelisin. Ön yargılardan uzak durmak senin için daha iyi olacak.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki biri şu anda değişikliklerden geçiyor olabilir. Bir zamanlar onları sadece bir tanıdık olarak düşünmüş olabilirsiniz, ancak yaptıkları bazı kişisel değişiklikler ve son zamanlarda yaptığınız konuşmalar nedeniyle, daha yakın olmaya daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Yine de, daha fazla bir bağ kurmadan önce acele etmeyin, aksi takdirde daha başlama şansı bile olmadan potansiyel olarak olumlu bir ilişkiyi engelleyebilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili projelerinizin gündeme gelmesi, sizi rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgün olmalı. Yaşamınıza yeni bir bakış açısı gelecektir.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Partner ya da ortağınızla önemli kararlar alabilirsiniz. Sevgilinizle seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu kadar yıpranan bir ilişki içinde huzurlu olamıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye ihtiyacınız var. İşleriniz o kadar yoğun ki, nasıl altından kalkacağınızı kara kara düşünmeye başladınız. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Mevsim şartlarına uygun giyinmeye çalışın.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 57" R
Ay
Yay
04° 03' 46"
Merkür
Koç
16° 00' 40"
Venüs
Koç
26° 11' 27"
Mars
Balık
26° 42' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 58"
Satürn
Balık
16° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 07' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 13"
Lilith
Başak
22° 54' 17"
True Node
Koç
15° 32' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>