Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözlemcisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle samimi ve içten bir konuşma yapmak bir sürü şeyin ilacı olabilir. Aranızda daha pozitif bir etki oluşması için iletişime odaklanman gerekecek. Her türlü iletişim kanalını açık tutmak iyi olabilir.

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

İş konularında yeni adımlar atmadan önce gereken şartların oluşup oluşmadığına bakman gerekebilir. Ve bugün bu şartlar oluşmamışsa bir şeyleri zorlamaman gerekecek. Kendini bir şeylere fazla kaptırmaman en iyisi.

Kendi enerjini iyi kontrol etmek adına evde yapabileceğin egzersizlere odaklanabilirsin. Biraz esneme hareketi yapmak sana hiç de fena gelmeyebilir. Daha sağlıklı bir gün için bu tür konularda kendini geliştirebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddi konularda daha özenli olman ön plana çıkabilir. Parasal açıdan kendini zora sokmamak adına biraz daha dikkatli davranman gerekecek. Çevrende seni sürekli harcama yapmaya iten şeylere karşı kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birinin sizi son anda hayal kırıklığına uğratması mümkündür. Ancak buna sinirlenmenin bir anlamı yok. Sadece birlikte yapacağınız şeyi yeniden planlamalarını isteyin, ancak yalnızca iki şansı elde ettiklerini açıkça belirtin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle belirsizliğe sahip konular ve tartışmalardan uzak kalmak için elinden geleni yapacaksın. İyi bir gözlemci olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Mars Retrosu ile beraber güven konusundaki çekinceleri aklından çıkartacaksın. Asılsız iddiaların peşinden gidenlere aldırış etmeyeceksin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili görüşmelerde yetilerini belli edebilirsiniz. Kendi fikirleriniz ve hisleriniz üzerinden hareket etmek, başlangıçta doğru gibi gelse de sonuç sizi yanıltabilir. Çevrenizdeki insanların görüşlerine ve duygularına duyarsız olmamalısınız.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi yoğun bir şekilde etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece sorumlu bir insan olmanıza rağmen bugün bir şeyleri ertelemek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak yerine bir yapılacaklar listesi hazırlamak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Böylece bugünün işini de yarına bırakmamış olursunuz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karamsar olmamak için ayrıca uğraşman gerekecek. Yanındaki insanların yapıcı ve olumlu yaklaşımı senin de hayata daha olumlu taraftan bakmanı sağlayacak. Olumsuz düşüncelerden uzak durmak güzel bir gün geçirmek için etkili olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun bir macera sizi bekliyor! Muhtemelen normal yolunuzdan ayrılacaksınız ve çalışmak veya üretken olmak için planlarınız olsa da, bu rotadayken ara vermek adil olur. Yolculuğunuz beklenmedik şekillerde de biraz pahalı olabilir ve normalden daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir. Başkalarını etkilemek için bir şeyler satın alma konusunda meyilli olabilirsiniz, ancak onların fikirlerine kapılmanıza gerek yok. Bunun yerine, maceralarınızın olduğu gibi tadını çıkarın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izleyeceksiniz. Çelişkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Bazı şeylerin farkına varmak, şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Randevunuzu ertelemek mi aklınızdan geçiyor? Sakın geçmesin! Zira bugün inanamayacağınız derecede popüler gününüzdesiniz, her ne kadar öz güveniniz bu aralar biraz zedelenmiş de olsa. Yine de tahmin ettiğinizden fazlası var, fakat şu anda dışsal olandan çok içsel bir kaynaktan beslenmiş durumda. Popüler ya da havalı olmak fena şeyler değil belki ancak size artık eskiden olduğu kadar önemli gelmiyor…İlişkim nasıl gidecek?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğüne düşkün biri olmanız sevgilinizle aranızda sorunlar çıkartıyor. Onu kırmamak için hayatınızı biraz da ona düzenleyin. İşinizle ilgili bazı olumsuzlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açın. Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmeyin. Size hiç de cazip gelmeyen birteklifini reddedilirsiniz. Paranızın kıymetini bilmenize rağmen, aşırı cömert davranmanız bütçenizi sarsıyor. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 57" R
Ay
Yay
04° 03' 46"
Merkür
Koç
16° 00' 40"
Venüs
Koç
26° 11' 27"
Mars
Balık
26° 42' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 58"
Satürn
Balık
16° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 07' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 13"
Lilith
Başak
22° 54' 17"
True Node
Koç
15° 32' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>