Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gündemin Yoğun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın kişiye ilk adımı atmaktan çekinmemelisin. O kişiyi güzel yerlere davet etmek, onunla daha fazla zaman geçirmek sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Aşka zaman ayırmak asla boşa gitmeyecek bugün.

Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

Öncelikler sıralaması yaparsan para bugün ilk beşe bile girmeyebilir. O yüzden bir şeyleri kendi haline bırakmak ve günün tadını çıkarmak daha iyi olacak senin için. Parasal anlamda var olan şeylere güvenmek, onların kıymetini bilmek daha iyi olabilir.

Bugün bol bol yürüyüş yapabilirsin. Temiz havada bolca yürümek sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Kendini güzel ve iyi bir enerjiye açabilmek adına biraz daha hareket etmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşka odaklandığın zaman hayatında bir şeylerin daha iyiye gittiğini hissedebilirsin. Ama aşka odaklanmadığın zaman her şeyin sana ters bir biçimde ilerlediğini düşünebilirsin. Aradaki seçim senin olacak bugün. Aşka ve sevgiye yer açmak birçok şeyi değiştirebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, geçmişte bıraktığınız bazı duygularınızın yeniden gün yüzüne çıktığını görecek ve büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Varlığından dahi haber olmadığınız bu duygularınız sayesindeki kendinizi yeni bir sürecin kapısında bulacaksınız. Kendinizi kabul ederek derin bir nefes alın ve yolunuza devam edin.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kasım ayı başlıyor. Mars Retrosu’nda adım atacağın Kasım ayı, ilk günden yoğun bir gündeme seni karşılayacak. Çevrende yer alan kişilerin maddi odaklı davranışları seni rahatsız edebilir. Bu durum güven konusunu kendi içinde sorgulamalara itebilir. Eğer uzun süredir aynı işte çalışan bir Boğa burcuysan, yöneticinle uzun sürecek konuşmaların olabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde konuşulmayanı konuşmak isteyebilirsiniz. Bu konuşmaları geçmişin bir hesabı olarak görebilirsiniz. Yapıcı olmalısınız, bitiş ve başlangıç kararlarınıza bu durum etki edecektir.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çoğunluklahayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yolculuk etmek,bağlantısı için seyahat her konuda olumlu ve verimli sonuçlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da beklentilerinizin tatmin edileceği bir gündesiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hakkında halledecek bir çok işle uğraşabilirsin. Resmi işler gibi şeyler seni yeterince meşgul edecek. Bir arkadaşınla birlikte bu işlerin üstesinden gelmek senin için daha iyi olacak. İşlerin doğru şekilde yapılması için arkadaşlarının yardımını isteyebilirsin.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bazı bilgiler, mevcut farkındalığınızı genişletebilir. Uzun bir süre belirli bir inanca sahip olabilirsiniz, ancak her zaman inandığınız şeylere karşı çıkan bilgiler size ilk kez sunulabilir. Belki geçmişte bu bilgilerin ipuçlarını fark etmişsinizdir, ancak eski zihniyetinizi korumak için görmezden gelmeyi veya kaçınmayı seçmiş olabilirsiniz. Bu yeni bilgiyi kabul etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmak sizi ileriye doğru en iyi yola yönlendirecektir.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, gerekli alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu haberler alacaksınız.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Partner ya da ortakla anlaşmakta bugün zorlanabilirsiniz. İletişim sorunları yaşanabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarını dert edinerek, mutsuz oluyorsunuz. Zaman zaman iki zıt duyguyu abarttığınızı fark edin. İşyerinizde, işi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapmaya vakit kalmıyor. Parada istediğiniz şekilde bolluk var, fakat bazı özel harcamalarınız kabarabilir. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 30" R
Ay
Yay
13° 21' 19"
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
27° 05' 22"
Mars
Balık
27° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 07"
Satürn
Balık
16° 17' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 00"
Neptün
Balık
28° 48' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 43"
Lilith
Başak
22° 59' 08"
True Node
Koç
15° 29' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>