Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayat Sürprizlerle Dolu Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Tanıştığın birisi seninle daha çok zaman geçirmek için her fırsatı değerlendirmek isteyebilir. Kimsenin seni istemediğin bir şeye zorlamasına izin vermemelisin. Bu arkadaşlıktan keyif almayacaksan sınırı baştan çizmek sana iyi gelecek.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da hafta sonunuzu rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Harcama planında büyük farklılıklar yaratmamaya dikkat etmelisin. Gereksiz harcamalardan uzak durmak olası sıkıntıların senden uzak olmasına yardımcı olabilir. Tasarruf yapmakta fayda var.

Kendine zaman ayırdıkça daha iyi hissedeceksin. Fırsatın oldukça yürüyüşe çıkmak yenilenmeni sağlayabilir. Yenilendikçe gelecek ile ilgili daha sağlıklı kararlar vermek mümkün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla aranda ufak anlaşmazlıklar çıkabilir. Olayları büyütmeden çözmek için yapıcı davranmaya devam etmelisin. Ani tepkiler vererek kırıcı olmaktan kaçınmak sana ve arkadaşlığına büyük yarar sağlayacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tedbirli olmak istemeyebilirsiniz ama nedense şu anda risk almak konusunda isteksizsiniz. Gezegenlere göre bu kötü bir şey olmayabilir, çünkü mevcut seçimlerinizin çoğunu gereksiz kılabilecek olaylar geliyor.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başına gelenlerin tesadüf olmadığına, hayatın sürprizlerle dolu olduğuna şahit olacağın bugün de hayata bakış açını değiştirmen gerektiğini fark edeceksin. Hayatını yeniden düzenlemen gereken bir süreçtesin gerekecek. Bu doğrultuda alacağın kararlar nedeniyle çeşitli eleştiriler alabilirsin. Sağlık konusunda; uygulayacağın kürlerin metabolizmana uygunluğunu gözden geçireceksin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyimser ve yapıcı tavırlarınız bugün ilişkilerde yüzünüzü güldürebilir. Hafiflemiş ve olayları doğru bir açıdan değerlendiren biri olmanın getirdiği rahatlıkla kendinize izin verebilirsiniz. İkna eden, fikrine danışılan ve umut veren olabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınıza yoğunlaşabilir, planlarda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize karşı dürüst olmanız gereken bir gündesiniz. Bastırılmış duygularınızı açığa çıkarmak, yazmak ve kabule geçmek için uygun bir gün.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte yardımcı olduğun bir arkadaşından haber alman mümkün. Sana olan minnetini belirtmek ya da borcunu ödemek isteyebilir. İnsanlara yardımcı olmaya devam etmek başkaları üzerinde iyi etki bırakmana yardımcı olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla ilişki kurmak bugün bazı zorluklarla gelebilir. Size yakın biriyle bağlantı kurmak için büyük umutlarınız olsa da, hassas noktalarınızdan birini dürttüklerinde an bozulabilir. Objektif olarak yanlış olduklarını kanıtlamaya hevesli olabilirsiniz, ancak belki de kendi deneyiminize göre yetkinizin ötesinde hiçbir şeye ihtiyaç yoktur. Kendiniz için ayağa kalkın, ancak diğer kişiye şüphe duyma şansını verin, bunun gibi konular muhtemelen onlardan daha çok sizinle ilgilidir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Ailenizin sizinle paylaşmak istediği birçok konuya ilgisiz kalabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilirsiniz, Partnerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Geçmişten gelen kişiler karşınıza çıkabilir. Partnerle beraber sosyalleşebilirsiniz. Yeni bir ortaklık gündeminize gelebilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gönül işlerine dikkat edin. Ne kadar ateş olmayan yerden duman çıkmaz dense de, siz yine her şeyi en sonunda, emin olduktan sonra doğrulayın. Kalbiniz boşsa, arkadaşlarınızın tavsiye edeceği kimseyle aranızda bir yakınlaşma olabilir. Çalışma arkadaşlarınız arasında tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>