Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Eski ilişkilerinin seni olmadık yerde rahatsız etmesine takılmamalısın. Onları görmezden gelmek belki de en iyi çözüm olacak. Her şeyinle geleceğe odaklanıp bunun için adımlar atmaya çalışmak sana iyi gelecek.

Gününüzü kazasız belasız geçirmenin tek yolu ısrarla çekilmeye çalışılacağınız malum tartışmadan kaçınmak. Çünkü siz de dünden beri kendinizi bir çalar saat gibi kurdunuz. İleriki günlerde bir aksatmayla ilgili uyarılacaksınız. Bunu bekliyorsunuz ve boynunuz kıldan ince gibi görünüyorsunuz. Doğrusu da bu.

Aklındaki yenifikirleri konusunda alanında uzman insanlarla konuşmak ufkunu açacak. Orijinal fikirlerini tüm detaylarıyla anlatmamak işinin gelişmesi ve senin kontrolünde olmasını sağlayabilir. Üretkenliğin tadını çıkarmalısın.

Hareketsiz kalmamak senin için önemli olacak. Kısa da olsa yürüyüşler yapmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Diyet programında küçük değişiklikler yaparak istediğin duruma gelmen mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine olan güveninin arttığını görmek seni olumsuz etkilememeli. Egonu boş yere yükseltmek yerine ağırbaşlı kalmak için daha dikkatli olmalısın. Arkadaşlarından bu konuda yardım istemek iyi olacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı konular sizin için çok karmaşıkmış gibi görünebilir, ancak ne zamandan beri böyle bir yenilgici oldunuz? Bugün akışına bırakın ve kaderin size zamanı geldiğinde parlama fırsatı vereceğine güvenin.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zamanını daha çok işlerine ya da gündelik konulara ayıracaksın. Bu sayede entelektüel açıdan da kendini iyi hissedebilirsin. Geliştirmek istediğin yeteneklerinin üzerine gidebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, olumlu ve anlayışlı tavırlarınla karşındaki kişinin dikkatini çekeceksin. Her an yeni bir aşka merhaba diyebilirsin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan hangi düzeyde olduğunuzu görebilirsiniz. Çıkarıdğınız gelir gider tablosuna göre elinizdeki kaynakları korumakla ilgili fikirler geliştirmelisiniz. Her duyduğunuza inanmamalısınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden bazı huzursuzluklar, endişeler gündeme gelebilir. Bugün fikirlerinizle ilgili konular yüzünden zorlanabilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda enerjik olabilirsiniz ancak çok dikkatli olmak zorundasınız. Ufak konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. Kararlarınızın arkasında olun.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uyum sağlama yetenekleriniz test edilebilir, bu yüzden hız treninde bir tur atmaya hazır olun. Diğerlerininin işleri daha üst bir seviyeye taşımalarını ve çok fazla belli meselelerin yüzeyselliğine takılmamalarını sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bugünün duygusal savaşlarıyla başa çıkmak kolay olmayabilir ancak üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Karşılaştığınız her durumda eğlence ve neşeyi elden bırakmayın.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizin sinir edecek noktalara basıyor olabilir! Nedenini açıklamakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızı paylaşırsanız neler olabileceğini kendinize sorun. Radikal dürüstlük size bir ilişki getirebilir, çünkü bilmediğiniz bir şeyi kabul edecek kadar savunmasız olmak, diğer kişide benzer bir samimiyete ilham verebilir. Rahatsızlık duygunuz onlardan çok sizinle ilgili olabilir. Her ne olursa olsun, bunu birlikte konuşmak en azından onları endişeler listenizden çıkarmalıdır.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, gerçekleştirmek istediğiniz geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak sizi şifalandıracaktır. Ayrıca maddi kaynaklarınız, harcamalarınız, ticarette yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda kalıcı ve uzun vadeli sorumluluklar alabilirsiniz. Kararlarınız maddi kazançlarınızı arttırabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri altında kalacaksınız. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabır gösterin, bu durum yalnız bugünlük! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Uzun süredir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 20" R
Ay
Yay
03° 42' 39"
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
26° 09' 23"
Mars
Balık
26° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 13' 15"
Uranüs
Boğa
22° 07' 26"
Neptün
Balık
28° 47' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 07"
Lilith
Başak
22° 54' 06"
True Node
Koç
15° 32' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>