Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorularına Cevap Buluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Sosyalleşmek için daha çok zaman ayırmalısın. Yeni ortamlara girdikçe dikkatini çekecek insanlarla tanışma ihtimalin artacak. Olası bir ilişki için şanslarını artırmak için her fırsatı değerlendirmek isteyeceksin.

Bugünarkadaşlarınızın sizi övmeleri ile güne canlı başlayacaksınız. Günden güne genişleyençevreniz size moral kazandıracak. O kadar güzel biçimde dengelenmiş irade ve amaç kararlılığınız var ki, gerçek başarı potansiyelinizi pek az insan anlayabiliyor. Bugün yine bitmez tükenmez enerjiniz ile pek çok işin üstesinden geleceksiniz.

Çevrendeki insanların senikonusunda etkilemeye çalışmasına izin vermemelisin. Seçimlerini yapıp bildiğin yolda ilerlemek için kararını verdikten sonra başkalarının dediklerinin pek de önemi kalmayacak. Boş eleştirileri ciddiye almamalısın.

Daha sağlıklı bir hayat için alışkanlıklarını bir düzene sokmak iyi olacak. Kötü alışkanlıkların üzerinde kontrol sağlayıp düzeltmek için girişimlerde bulunmak sana büyük fayda sağlayacak. Egzersize daha çok önem vermeyi düşünebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok farklı ziyaretçilerin olacak. Onları ağırlamakla meşgul olmak seni fazlasıyla yorabilir. Misafirlerinle zaman geçirerek yeni şeyler öğrenmeye açık olduğunu görmek seni mutlu edecek. Geçen zamandan keyif almanı sağlayacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep burcundaki Güneş, kişisel güneş yılınızın yarısında olduğunuz anlamına gelir ve bu ne kadar ilerlediğinizi ve hala ne kadar ilerlemeniz gerektiğini değerlendirmek için iyi bir zaman yapar. 8'inde, Ay tutulmasından önce mümkünse değişiklikler yapın.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerin renklenirken, hayatına özellikle ortak ilgi alanlarını paylaştığın, fikirlerine önem verdiğin yeni insanlar katılacak. Sosyal hayatındaki hareketlilik, bonkörlüğü de beraberinde getirebilir. Gün içerisinde yapacağın araştırmalar seni bambaşka bir yola yönlendirecek. Mevcut evliliğinde ya da ilişkinde seni şaşırtacak şeyler duyabilir, bir süredir kafanda olan soru işaretlerine cevap bulabilirsin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar ve ilişkileriniz üzerine düşünebilirsiniz. Birbirinizi anlamaya yönelik konuşmalar içine girebilirsiniz. Yalnızca bunu yaparken baskın ve tutucu bir izlenim bırakmamaya özen göstermelisiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendi içinize dönmek için de fırsatlar olabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ile ilgilenen Boğa’lar işlerindeki artışı görerek başarılı olmak adına heveslenebilirler. Tutumunuzu hırsa dönüşmeyecek şekilde dengeleyin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak hassas olduğunu hissedebilirsin. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için iyi olacak. Onlarla geçirdiğin zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için önüne çıkan fırsatları değerlendirmen gerekebilir. Daha hareketli olmak iyi olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha büyük sosyal ağınızdaki biri şu anda daha iyi tanımaya değer olabilir. Kim olduğunu keşfetmek sizi şaşırtabilir. Bunu bulmanın anahtarı, daha tartışmalı kısımlarınızın ortaya çıkmasına izin vermektir, muhtemelen bir düzeyde kimin sizinle titrediğini ve kimin olmadığını söyleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu sezgiye güvenmek. Doğru kişiyle sohbet edin, ikiniz de yaptığınıza sevineceksiniz!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Siz her zaman aşılması gereken en zor olan hedefleri seçiyorsunuz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak sizi şifalandıracaktır. Ayrıca maddi kaynaklarınız, harcamalarınız, ticarette yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeminize gelebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirdiğiniz ilişki, bugünlerde yeniden kapınızı çalabilir. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi yumuşatacak gibi. Mesleğinizde gösterdiğiniz hırs, azim ve yetenek sayesinde, hedefinize adım adım yaklaşıyorsunuz. İş yaşamınızda sabrınızla elde edebileceğiniz birçok kazanım var. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar belinizi bükebilir, şimdiden hazırlıklı olun. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin, özellikle bacaklarınızla ilgili sorunları.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 04" R
Ay
Akrep
29° 19' 44"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 43"
Mars
Balık
26° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 45"
Satürn
Balık
16° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 46' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 55"
Lilith
Başak
22° 51' 47"
True Node
Koç
15° 33' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>