Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumlulukların Gündeminde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Hislerini gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsin. Aşkta kesin bir adım atmadan önce bir şeyleri gözden geçirmen gerekebilir. Biraz kendini bu konularda geri çekmeyi tercih edebilirsin. Bu durum sana iyi gelecek.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

Maddi açıdan kendini fazla zorlamaman şu an için iyi olabilir. Eğer sana fazladan bir masraf oluşturan meseleler varsa bunlara karşı biraz mesafeli durabilirsin. Bazı masrafları ertelemek veya yapabiliyorsan bunları iptal etmek daha iyi olacak. Kullanmadığın bazı üyelikler buna dahil olabilir.

Bugün dinlenmeye öncelik verebilirsin. Hem zihnini hem de bedenini dinlendirmek adına biraz geri çekilebilirsin. Evde zaman geçirmek, bilgisayar ve telefon ekranlarından uzak durmak sana çok daha iyi gelebilir. Gözlerini dinlendirmek çok rahatlatabilir seni.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğerlerinin çalışarak, gelişerek elde etmesi gereken şeyler sana yetenek olarak yüklenmiş olabilir. Diğerlerinin çabasını küçümsemek için bir sebep olmamalı ama bu. Kendini çevrendekilerle kıyaslamak yerine kendi işine gücüne odaklanman en iyisi.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün geçmişin tozlu raflarından fırlayan ve sizleri huzursuz eden kimi durumlarla yeniden yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Halının altına süpürdüğünüz bu duygular gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Geçmiş deneyimlerinizden kesinlikle miras aldığınız hayata dair derin bir bakış açısına sahipsiniz. Sadece sakin bir şekilde bunu kullanarak karar almaya çalışın.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarına karşı isteksiz olabilirsin. Günlük yaptığın spora ara verme kararı veriyorsun. Özel hayatınla ilgili konular bugün gündemine gelebilir. Çünkü bugün burcunda Ay tutulacak. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin sana sürekli sınır çizme çabasına karşı çıkacaksın. Eğer boşanma sürecindeysen, yakın çevrenden, akrabalarından gelen söylentilere karşı gardını alacaksın.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi farklı konularda geliştirmek isteyebilirsiniz. Ama bunun yolu tamamen kendi fikirlerinizden geçmeyebilir. Yeniliklere ve önerileri açık olmalısınız.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenmek önceliğiniz olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyet, dilek ve isteklerinizi sesli dile getirmek ayrıca gelen yardımlar hakkında da bilinçli ve kabulde olmanın önemli olduğu bir güne gireceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yenilik yapmaktan çekinmemelisin. Sürekli yeni şeyler peşinde koşmak canlı kalmana yardımcı olacak. Kendini daha enerjik hissedip daha istekli olman mümkün. Yeni şeyler öğrenmekten vazgeçmemelisin.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişki, eski acılar tarafından potansiyel olarak geride tutuluyor olabilir. Diğer kişi hiçbir şey olmamış gibi ilerlemeye istekli olsa da, belki siz değilsiniz. Zevk peşinde koşmaya hazır olmadan önce, güvenlik duygunuzu geri kazanmak için yaralarınız hakkında konuşmanız gerekebilir. Öte yandan, güvenli olmanın ne anlama geldiğine dair kendi fikrinize de eleştirel bir gözle bakmanız gerekebilir. İnsanları sorumlu tutun, ancak onları tamamen gerçekçi olmayan beklentilere bağlamayın.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin düşük enerjilerinden olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamaktan kendinizi alamıyorsunuz.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; evlilik, ortaklık, ilişki ve mahkemelerle ilgili belirsiz süreçler belirli hale geliyor. Ani değişimler gerçekleşebilir. Özellikle de kariyer vehayatınızda otoriteyle sorunlar, anlaşmazlıklar, sözleşmelerin iptali olabilir ama yerine yenisi de gelecektir. Bu süreçte ayrıca fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize yatırım yapabilir, kişisel gelişime yönelebilirsiniz. Boyun-boğaz bölgesi rahatsızlıklarına ise dikkat etmelisiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizden memnun değilsiniz, bunu dürüstçe ona söylemelisiniz. Mutlu olmak sizinde hakkınız ve o hakka sahip çıkın. Çalışma hayatında becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmanız yararınıza olabilir. Birfırsatını değerlendirebilirseniz, daha büyük bir fırsatın kapısı aralanacak. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları yaşamanız mümkün.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 12"
Ay
Akrep
19° 55' 01"
Merkür
Koç
26° 17' 15"
Venüs
Balık
21° 09' 31"
Mars
Balık
04° 41' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 04"
Satürn
Balık
13° 15' 36"
Uranüs
Boğa
20° 38' 42"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 20"
Lilith
Başak
19° 45' 23"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>