Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkilerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Beklemediğin bir anda karşına çıkacak bir insan sayesinde ilişki konusundaki düşüncelerin değişebilir. Kendine yalnızlığı yakıştırmaktan vazgeçmelisin. Seninle ilgilenen insanla daha çok vakit geçirmek için istekli olmakta yarar var.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

İş ile ilgili sürprizler yaşamaktan korkmamalısın. Planına sadık kaldıkça her türlü sürprize karşı hazırlıklı olman mümkün olacak. Atacağın adımları önceden düşünmeye çalışmak kötü şeylerle karşılaşma ihtimalini düşürebilir.

Gün boyunca içinde bulunacağın aktiviteler enerjinin çabuk tükenmesine sebep olabilir. Eline geçecek fırsatları dinlenerek değerlendirmekte yarar var. Hafif yiyecekler sayesinde kendini her zaman harekete hazır görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılıkla ilgili konularda oldukça üretici olacaksın. Sorunlarla yüzleşmek seni bu sebeple korkutmamalı. Sorunlara orijinal çözümler bulmak her zamankinden daha kolay olabilir. Bu sayede aklındaki ilerleme için gereken ortam sağlanacak.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ikili ilişkilerinizle alakalı birtakım soru işaretlerinin cevabını bulmak isteyeceksiniz. Kendinizi bir ilişkiye girip girmemeyi seçmeniz gereken bir durumda bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız travmalar ortaya çıkabilir. Bu durum şüphelerinizi yenileyebilir ve güven konusunda korkular yaratabilir. Onlara teslim olursanız adım atamazsınız. Cesur olun ve kendiniz karar verin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zevkine ve güzellik anlayışına güvenmen dekorasyon ve mimari konularına yönelmeni sağlayabilir. Bugün aynı zamanda, ikili ilişkilerle ilgili karışık bir gün yaşayabilirsin. Sen sabit olsan da etrafında sürekli olaylar gelişiyor. Tutkuyla bağlandığın ilişkinle ilgili olumsuz düşünceler içine girip, ilişkini sorgulamaya başlayabilirsin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı sorumluluklar karakterinize uygun olmayabilir. Bunu uygulamak kendinizden ödün vermek değildir. Şartlara asgari düzeyde uyum sağlamak da kendinizi bu yönde geliştirmenize yardımcı olacaktır.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde yabancılarla ilgili konular olabilir. Gün içinde yeni uğraşlar edinme çabası içine girebilirsiniz. Seyahat programları yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Eğlenceli programlara katılabilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz ve aklınızla ortak paydada buluşarak kendinizi en güzel şekilde kollayabilecek, bu durumda da başarıyı kendinize sağlayabileceksiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sınırı ilk geçen öncü kadın olarak düşünün. Ne kadar önemli biri olduğunuzu kabul edin. Kendinize, haklarınıza ve fikirlerinize inanın. Eylemlerinize ket vuran şey kararsızlık olabilir. Buna pabuç bırakmayın ve daima aktif bir duruş sergileyin. Bugün karşılaşabileceğiniz güçlükler karşısında cesur olursanız bunun karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda ya biraz para ya da biraz boş zaman kazanmış olabilirsiniz. Bu gerçek bir hediyedir ve akıllıca yatırılırsa bazı önemli kişisel keşiflere yol açabilir. Belki de parayı bir kursa kaydolmak, müzik dersleri almak veya kalbinizi hoplatan başka bir şey yapmak için kullanabilirsiniz. Boş zamanınız varsa, okumaya devam edebilir, resim yapabilir veya biraz yazmayı deneyebilirsiniz. Hiçbir şeyi boşa harcamamaya dikkat edin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal davranışlarınız çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bilinçaltınızda yatan güven duygusu için; tetikleyici enerji için arkadaşlarınızdan önemli destek alıyorsunuz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sebeplerden dolayı sevgilinizden uzaklaştığınızı hissediyor ve karamsarlığa düşüyorsunuz. Bugün küçük bir tartışma ortamı doğabilir. Zaman zaman monoton bir çalışma hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. Yaratıcılığınızı daha fazla öne çıkartabileceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 20" R
Ay
Akrep
20° 48' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 53' 23"
Mars
Balık
25° 53' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 07' 32"
Uranüs
Boğa
22° 03' 58"
Neptün
Balık
28° 45' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 34"
Lilith
Başak
22° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>