Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mücadele İçerisindesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin birisi varsa o kişinin de sana karşı boş olmadığını hissedebilirsin. Aşk hayatında bir şeyler yoluna girebilir. Kalbini karşı tarafa daha rahat açabilirsin. Aşk bugün yüzünü güldürecek!

İş ortamınızın şartları muhtemel kazançlı görebilmenize elverişli değil. Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir.

İş konusunda da harcamalar konusunda da keyfin yerine gelecek bugün. Eğer yeni birkonuşmaları dönüyorsa olumlu sonuçlanabilir bunlar. Parasal anlamda kendini daha iyi bir noktaya taşıyabilirsin. Bu durum sana yarayacak resmen.

Eğlenmek senin de hakkın. Ancak dengeli olursan. Yediklerinde de içtiklerinde de dikkatli davranman gerekebilir. Sağlıklı beslenmek demek sıkıcı şeyleri sürekli yemek değildir. Doğru zamanda doğru şekilde bir şeyleri tüketebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrende bencilce davranan insanlar olabilir. Bu kişilerle yüzleşmek, sert çıkmak veya bir şeyleri yıkmak senin için mantıklı olmayabilir ama. Çevrendeki insanların kendi hatalarını fark etmeleri için fırsat tanıman ve kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başlamak üzere olduğunuz şeyin hem kişisel hem de profesyonel olarak yapılacak doğru şey olduğundan tam olarak emin değilseniz, o zaman geri durmalı ve daha fazla düşünmelisiniz. Zamana karşı sen değilsin, istediğin gibi durup başlayabilirsin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yıldıran olaylarla mücadelede daha aktif olmaya başlıyorsun. Yorucu gidenhayatın yapılan bir toplantıyla durulma sürecine girebilir. Evli bir Boğa burcuysan, gün içinde eşinle aranda küçük çaplı gerginlikler yaşayabilirsin. Günün sonunda tatlıya bağlayacaksın. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan, yeteneklerini ve birikimlerini başka bir alanla birleştirmek isteyebilirsin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak durgun ruh haliniz aranızda yanlış anlaşılmaların yaşanmasına neden olabilir. İçinde bulunduğunuz durum ya da takındığınız tavır sizi mutsuz ediyorsa sorunlarınızla başa çıkma yöntemlerinizi değiştirmelisiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar muhtemelen inançlarınıza ve fikirlerinize oldukça güveniyorsunuz; ancak, tam da bu tarafınıza meydan okuyan büyük bir güç söz konusu olabilir. Diğerlerinin size kendi fikirlerini dayatmak için fazla ileriye gidebileceğini aklınızdan çıkarmayın. Onların izinden gitmeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin. Eğer böyle yaparsanız, içinden çıkamayacağınız pis bir tuzağa düşebilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın olduğunuz biri rasyonel gibi davranırken, her zaman dürtüsel bir rol üstleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu durum, sadece ikiniz arasındaki ilişkiye mahsus olabilir ve kendinizi sadece bu çerçevede değerlendirmemeniz gerekir. Gerçekten size ait olan duygu ve tepkilere sahip çıkın, sonra bunun ikinizi nasıl etkilediğini görün. Gerçek bir temelle başlamış olsanız dahi şu an istediğinizden çok daha farklı bir noktada olabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak yapınızda var.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ticaret, kazançlar, para konuları gündeminize gelebilir. Partner ya da ortakla anlaşmazlık yaşanabilir. İş hayatınızda otoritelerle anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Ayrıca partnerle ya da ortakla sosyalleşebilirsiniz. Aşk konusunda güzel bir gündesiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 34' 36" R
Ay
Başak
18° 41' 56"
Merkür
Koç
17° 10' 14"
Venüs
Koç
18° 31' 41"
Mars
Balık
21° 54' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 54"
Uranüs
Boğa
21° 46' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 38"
Lilith
Başak
22° 12' 55"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>