Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararsızsın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmeleri biraz da senin nasıl yönlendireceğin önem kazanacak ama. Senden hoşlanan birisiyle nasıl iletişimler kuracağın mutluluğun gidişatını belli edebilir. Bu konuda dikkatli davranman gerekecek.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

Bugün yeni bir şeylere odaklanman daha da kolaylaşabilir. Eğer işin için gerekebilecek bazı programlar varsa onları öğrenmek adına daha fazlasını yapabilirsin. Kendi beceri ve yeteneğine güvenerek hareket etmen seni ilerideki başarılara daha rahat götürebilir.

Açık hava yürüyüşleri zihnini açabilir bugün. Çok fazla kapalı alanlarda kalmamaya dikkat edebilirsin. Eğer evde vakit geçireceksen evini yeterince havalandırdığına emin olman gerekebilir. Kendini daha iyi hissetmek için bu tür detaylara özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına neyi çekmek için uğraşıyorsan onu başaracaksın bugün. Eğer para istiyorsan parasal açıdan daha şanslı olacaksın. Eğer sosyalleşmek istiyorsan, yeni arkadaşlar edinebileceğin fırsatlara kavuşacaksın. Zihnini neye yönlendirdiğine dikkat etmelisin o yüzden.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu bir arkadaşınızla aranız bozulabilir, ancak bunu yaparsanız daha sonra işleri tekrar düzeltmek yeterince kolay olacaktır. Rasyonel bir şekilde ele alınması gereken konular hakkında duygusal olmamaya çalışın, çünkü bundan iyi bir şey çıkmaz.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aileni, bugün yarın derken, işlerinden dolayı ihmal etiğini düşünüyorsan günün bir bölümünü onlara ayırabilirsin. Doğal olmak isterken, itici görünebileceğin davranışlar sergileyebilirsin, aman dikkat! Akşam saatlerinde miadı dolan eşyalarını evinden çıkaracaksın. Evlilik hazırlığı yapan bir Boğa burcuysan, küçük detaylar konusunda kararsız kalabilirsin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi mental olarak sağlıklı ve güçlü hissedebilirsiniz. Yaptıklarınızı bilmek ve bundan ilham almak sizi daha iyileri teşvik edebilir. Hayatınızdaki bazı insanlarla olan iletişim şeklinizi değiştirebilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar, hareket ve merak içeren konular açısından canlı olabilir. Duygularınızı daha çok anlatabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi geçinebileceğiniz ve duygusal ilişki yürütebileceğiniz kişinin hayatınıza girmesi ve arkadaşlık odaklı başlayarak devam eden güzel bir ilişki kurmanız olası.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun doğal parlaklık, güneşi bile gölgede bırakacak derede!Her çeşit entelektüel mesele ve sözel aktivite için uygun bir gün. Söyleyecek çok şeyin var; öyle ki makaleler, kitaplar hatta ansiklopediler yazabilirsin. Fakat bir günde sadece 24 saat var, öyleyse yapacaklarına akıllıca karar ver ve kendini tüketmemeye dikkat et!

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para kaygıları, yakın bir ilişkinin ihtiyaçları yerine onları önceliklendirdiğiniz noktaya kadar şu anda dikkatinize hakim olabilir. Bunu yapma baskısının dışarıdan bir otorite figüründen geldiğini hissedebilirsiniz. Kendi endişenizin sizden gerçekten istenen şeylerin ötesine geçen yükümlülükler yaratıp yaratmadığını kendinize sorun. Finansal hayatınızın ana yapı taşlarını sıraya koyabilirseniz, ayrıntılara biraz yer verebilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tempo değiştirmeye mi ihtiyacın var? Eğer işler sıkıcı olmaya başladıysa ve hissiz hissediyorsanız, şanslar gerektiğinde bir değişim olabilir. Herkes zaman zaman buna ihtiyaç duyar. Tek yapman gereken vardiyanı değiştirmek için ne yapman gerektiğini anlamak. Eğer zamanının büyük bir çoğunu evde geçiriyorsan, mobilyaları değiştirerek evinin daha sade ve yeni görünmesini sağlayabilirsin. Yeni bir resim asabilirsin evine ya da ofisine ya da çiçek alabilirsin. Eğer yapabiliyorsa etraftaki çerçeveleri de değiştir.Aşkı bulacak mıyım?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonunda aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengeli bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu partnerinizle birlikte çok güzel üstleniyorsunuz. Kısa dönemde herhangi bir sorun gözükmüyor. İşinizle ilgili yeni risklere gireceksiniz, ancak bu sizi korkutmasın. Eğer kararsızlıklar yaşarsanız bu sizi tehlikeye sokabilir. Risklere atılmadan önce iyi düşünmelisiniz. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 01" R
Ay
Başak
21° 24' 08"
Merkür
Koç
17° 04' 21"
Venüs
Koç
18° 48' 39"
Mars
Balık
22° 05' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 12"
Satürn
Balık
15° 39' 14"
Uranüs
Boğa
21° 47' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 26"
Lilith
Başak
22° 14' 27"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>