Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Odağın Güçleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda daha şanslı olabilirsin bugün. Eğer hayatında birisi yoksa bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Kalbini yeni bir insana açmak sana çok daha pozitif bir etki sunabilir. Aşkın güzel hissini yaşamak seni mutlu edecek bugün.

İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında bitebilir. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine gireceksiniz.

Bugünkonularında çevrendeki insanların etkisini daha fazla görebilirsin. Fikir alış verişleri, toplantılar ve güzel gelişmeler kapıda olabilir. Bazı konular, farklı fikirlerle bütünleştikçe daha hızlı ilerleyebilir. Kendini ekip çalışmalarına açman gerekecek.

Eğer son zamanlarda neler tükettiğine çok da dikkat etmediysen bugünden itibaren beslenme rutininde daha seçici olmaya başlayabilirsin. Karbonhidrat tüketimini sınırlamak önemli olabilir. Daha sağlıklı tercihlerde bulunman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazıtoplantıları ön plana çıkabilir. Fikir alış verişi yapabileceğin insanlar, yeni şeyler öğrenebileceğin veya yeni başlangıçlar yapabileceğin konular daha fazla gündeme gelebilir. Kendini zihnen bu tür gelişmelere açmalısın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün manevi ve insani arayışlara yöneleceksiniz. Kendinizi ve hayatı sorgulamak için doğru zaman. Bu sorgulamalar hayatınızın olumlu yönde yeniden şekillenmesine yardımcı olacak. Yaptığınız çıkarımlar çevrenizi anlamlandırma konusunda yardımcı olurken hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandıracak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive olmakta hiç zorlanmayacağın bir gün seni bekliyor. Çalışma ortamında rekabete halinde olduğun kişilerin seni tartışmaya çekmelerine izin vermeyeceksin. Geleneksel yapılardan ve insanlardan sıkıldığını istemeden de olsa belli edeceksin. Geçmişle olan bağlarını sınarken, geleceğe olan odağın da güçlenecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinde olmak, daha iyi düşünme ve anlamı fırsatı verebilir. Bu da hayatınızda olması ve olmaması gereken durumları, insanları daha iyi ayırt etmenizi sağlayacaktır. Bugün bu ayrımı yapmak ve kendinize yönelmek için ideal bir gün olabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca mücadeleci bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylara karşı savunmacı davranabilirsiniz. Bedensel konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında atacağınız adımların hızlı sonuç vereceği bir gündesiniz ancak aşk ilişkileri hususunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Pozitif zaman geçirebilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizde bir huzur ve uyum var bugün. Buna inanın ve bundan keyif alın. Birkaç gündür inzivaya çekildiğiniz yuvanızdan çıkma vakti şimdi. Hayat can sıkıcı olabilir, ama sıkıntı değil; her zaman yalnızlığınıza dönebilirsiniz. Ancak çok da oralarda kalmayın zira romantizm rüzgarları her an esebilir...

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir para meselesi üzerindeki anlaşmazlık, yakın bir ilişki üzerinde ağırlık yaratabilir. Aciliyetini gören tek kişi siz olduğunuz için bir sorunu tek başınıza çözmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Neyse ki, diğer kişiden sakin ve yargılayıcı olmayan bir şekilde sorarsanız, istediğiniz bilgiyi elde etme olasılığınız yüksektir, bu nedenle varsayımlarınıza takılıp kalmak için zaman kaybetmeyin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde köklü değişimlere ihtiyacınız var. Kendinizi daha cesur ve atılgan hissederken, alışkanlıklarınız konusunda ısrar etmemeli ve içinizdeki cevheri size en yakın olan kişilerle paylaşmalısınız. Başarılı bir gündesiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. İşinizde yaşadığınız sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp, etkisiz hale getirmeye çalışan rakiplerinizin ekmeğine yağ sürüyor. Para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normal haline dönecek. Bir süre daha sabredin. Bademciklerinize dikkat!

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 39" R
Ay
Başak
16° 53' 49"
Merkür
Koç
17° 14' 17"
Venüs
Koç
18° 20' 23"
Mars
Balık
21° 47' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 57"
Satürn
Balık
15° 36' 59"
Uranüs
Boğa
21° 46' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 06"
Lilith
Başak
22° 11' 54"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>