Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Acele Ettiğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Eğer hayatında yeni bir aşk etkisi görmek istiyorsan bu konuda senin bazı çabalar göstermen gerekebilir. Daha atak olman gerekebilir hatta aşkta. Ancak atağa geçmeden önce kendi hislerinle yüzleşip nasıl bir şey beklediğinden emin olman gerekecek.

Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz.

İş ve para konularında hızlı adımlar atmak yerine var olan şartların olgunlaşması için kendini biraz beklemeye almak daha iyi olabilir. Bazı kararlar zaman içerisinde daha da netleşebilir. O yüzden kendine biraz da olsa düşünme payı bırakman gerekecek.

Bugün göreceğin rüyalar haberli rüyalar olabilirler. Veya bilinç altına attığın bazı şeylerin dışa vurumu şeklini de alabilirler. O yüzden rüyalara özen göstermen, bunları hatırlaman gerekecek. Kendi düşüncelerinle yüzleşmen bunlarla mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlar hayattaki hızlarını artırırken sen biraz yavaşlamak isteyebilirsin. İnsanlarla ilişkine de yansıyabilir bu. Eğer hayatında birisi varsa bu kişiyle uyumlu bir biçimde beklentilere girdiğinize emin olman gerekebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yerinde duramadığın o ruh hallerinden birinde gibisin. Bunun nedeni, derinlerde bir yerde, dünyaya açılmaz ve mümkün olduğu kadar çok yeni insanla tanışmazsanız, parlamak için muhteşem bir fırsatın elinizden kaçabileceğini fark etmenizdir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini her ne kadar yorgun hissetsen de aklına koyduğunu yapacağın bir gündesin. Kendini ispatlamak için en doğru zamanlardan geçiyorsun. Bir yandan ev işleri ile uğraşman bir yandan da işlerine yetişmek zorunda kalabilirsin. Aldığın kararlarda aceleci davrandığını düşünmek seni daha ürkek bir yapıya sokuyor olabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki durgunluğu atarken ani hareketler yapmaktan kaçınmalısınız. Değerli bir his yaşadığınızı farkında olun ve bugün birbirinize verdiğiniz değeri hatırlatan ortamlar oluşturmaya çalışın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hayatınızdaki değişikliklerin gündeminizi etkilemesi mümkündür. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilir. İstediğiniz, yeterli yardım ve desteği göremediğinizi düşünebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dev gibi dalganın üstünde dengede durmak isteyen bir sörfçü gibi siz de okyanusun sularına atılmadan önce hazırlığınızı yapmalısınız. Sörf tahtanızla köpüklü sulara dalmadan önce sahilde biraz oturup dalgaları izleyin. Akıntıları ve diğer sörfçülerin mevcut koşullarla nasıl baş ettiğini gözlemleyin. Ne kadar hazırlanırsanız suya girdiğinizde o kadar güvende olursunuz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir dostun yanı sıra daha büyük bir topluluğa katılma daveti, şu anda muhtemelen peşinden gitmeye değer. Muhtemelen bu günlerde çok fazla kişisel gelişim sürecinden geçiyorsunuz ve bununla başa çıkmak için muhtemelen düşündüğünüzden daha fazla sosyal desteğe ihtiyacınız var. İçselleştirilmiş bir otorite figürüne karşı süregelen savaşınız, kendinizi tam olarak ifade etmenizi engellese de, belki de kalabalığın gücü sonunda o sese meydan okumanıza yardımcı olabilir. Yeni bağlantılar kurma riskini alın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Maddesel katkılarınızla onları rahatlatacaksınız. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşayabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!Maddi durumum nasıl olacak?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz ve ona karşı sabrınız tükendi. Her şeyi zamana bırakmayın ve duygularınızı karşı tarafı incitmeden dile getirin. Aksi halde tartışma yaşamanız mümkün. İşinizle ilgili bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 57' 21" R
Ay
Aslan
29° 05' 34"
Merkür
Koç
17° 59' 35"
Venüs
Koç
16° 28' 52"
Mars
Balık
20° 37' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 18"
Satürn
Balık
15° 28' 02"
Uranüs
Boğa
21° 41' 18"
Neptün
Balık
28° 31' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
19° 58' 49"
Lilith
Başak
22° 01' 53"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 18/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>