Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hırslısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konularında şansın yerine gelebilir. Kalbine göre bir insan ile karşılaşabilirsin. Eğer zaten sevdiğin birisi varsa aranızda çok güzel bir uyum oluşabilir. Aşkta kazanan sen olabilirsin bugün.

Biraz risk taşıyan bir düşünceniz var. Bunu geliştirip geliştirmemekte çekingen görünüyorsunuz. Meslekten eski bir dostunuz düşüncenizi bütün iyimserliğinizle anlatmanıza rağmen size onay vermedi. Dikkatli olmanız lazım.

İş konusunda güzel başarılar söz konusu olabilir. Gerçekleşmesini beklediğin bir anlaşma sonunda yürürlüğe girebilir. Yeni projelere odaklanabilirsin. Maddi açıdan kendini kuvvetlendireceğin bir sürece girmen olası.

İçin rahat olacak bugün. Ve için rahat oldukça da enerjini daha iyi kanalize edebileceksin. Seni sıkan, yoran, üzen veya strese sokan bir şeyler olmadan günün rahatlığına odaklanarak bir zaman geçirmen çok iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yerinde durmakta zorlanabilirsin. Sürekli daha farklı şeylere odaklanmak için bir istek bulacaksın içinde. Bir yerlere gitmek, yeni bir şeyler yapmak, hareket etmek... Bu isteğini göz ardı etmemeli ve evde pineklememelisin.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir sorunu çözülebileceği bir yere, açığa çıkarmanız gerekir. Yokmuş gibi davranmak sadece bir süre işe yarayacaktır. Eninde sonunda sana bu kadar sorun çıkaran şeyle yüzleşmek zorunda kalacaksın. Neden bugün bununla yüzleşmeyesiniz?

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle çıkarları için arkadaşlık yapan insanları daha rahat seçiyorsun. Onlardan uzaklaşmaya başlayabilirsin. Yaşam standartlarını artırma isteğin seni olduğundan daha hırslı yapabilir. Ne kadar mükemmeliyetçi davransan da her şeyi bir anda halletme isteğin bazı detayları kaçırmana sebep olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengenizin şaştığını kabullenmelisiniz. Harcamalarınızın ne yönde olduğunun farkındasınız ancak bunu iyi yönde değiştirmek için çaba da göstermelisiniz. Aklınıza ilk geleni uygulamak yerine üzerinde düşünerek hareket etmenizde fayda var.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün geçirebilmek için işlerinizi günün erken saatlerinde halletmeyi tercih edebilir, planlı yaşamayı seçebilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün muhitinizde pek çok ufak tefek işi halletmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir. Trafik korkunç olabilir, aradığınızı bulamayabilirsiniz ve danışmak istediğiniz kişilere ulaşamayabilirsiniz. Tüm bunlar sizin kontrolünüz dışındaki şeyler o yüzden yapacak başka bir şey bulmanız en iyisi olacaktır. Bugün evde kalmak ve ilginizi çeken ve işinize yarayabilecek konularda araştırma yapmak için harika bir gün.

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların bir arkadaş olarak size gerçekten ilgi duyduğunu fark edebilirsiniz. Bunun nedeni genellikle iyi bir dinleyici olmanızdır. Diğer insanların fikir ve düşüncelerine açıksınız ve kolayca umursayabilirsiniz. Bir sorunu dinlemek için kulağını kullanabilecek biri olup olmadığını görmek için çevrenizdekileri fark etmeyi düşünün. Birini konuşturmak çok uzun sürmeyebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Kardeşlerle ilgili konular ve ilginçlikler gündeme gelecektir.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yalnızca akışına bırakmanız gerekebilir. İşleri kontrol etmeye çalışırsanız, kontrol etmeye çalıştığınız şey muhtemelen ellerinizden kayıp gidecek! Biraz keyifsiz hissetmeniz mümkün. Etrafınızdaki insanlar bazı şaşırtıcı fikirleri ifade ederken sabırlı olmaya çalışın. Yarın uyandığınızda, işler çok farklı olabilir! Öyleki bugün sanki bir rüyaymış gibi görünebilir.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi terk eden sevgilinizi döndürmek için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. En büyük korkusu da ansızın başka birisini bulup çekip gitmeniz. İş ortamınızdan memnun değilsiniz. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 05' 03" R
Ay
Akrep
01° 36' 20" R
Merkür
Koç
16° 06' 41"
Venüs
Koç
22° 57' 49"
Mars
Balık
24° 41' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 39"
Satürn
Balık
15° 58' 43"
Uranüs
Boğa
21° 58' 42"
Neptün
Balık
28° 42' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 10"
Lilith
Başak
22° 36' 52"
True Node
Koç
15° 38' 35"
Son Güncelleme : 23/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>