Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle sıcak ve pozitif bir gün paylaşabilirsiniz. Eğer önceliği birbirinize verirseniz birçok sıkıntı ortadan kalkabilir. Eğer sevdiğinin hayatında bazı sıkıntılar varsa bunları aşabilmesi için ona destek olmak da aşkta size iyi etkiler sunabilir.

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Bugünve para konularında canını sıkan bir şeyle karşılaşmaman olası. Çok fazla çaba sarf edip kendini yormak yerine bugüne kadar ortaya koyduğun emeklerin ekmeğini yiyebilirsin üstelik. Parasal konularda her şey kendi halinde yoluna girebilir.

Enerjini güzel şeylere saklaman gerekecek. Kendini gün içerisinde çok fazla hırpalamamaya dikkat etmen gerekebilir o yüzden. Zihnen ve bedenen kendini iyi etkilere odaklamak biraz zaman alsa da sana daha fazla yarayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerini başkalarına sunmadan önce biraz sakinleşip kendini toparlaman gerekebilir. Hevesle başladığın işlerin yarım kalmaması için planlı ve programlı hareket etmen gerekecek. Bir şeyleri sağlam kazığa bağladıkça insanlara aktarman kolay olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir çeşit kan davasına son vermek isteyebilirsiniz, ancak gezegenler ilk adımı siz atmazsanız bunun olmayacağı konusunda uyarıyorlar. Yaralanan taraf olduğunuza gerçekten inansanız bile, bugün uzlaşma için el uzatmanız size karşılığı olacaktır.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meslek hayatında daha tedbirli hareket ediyorsun. Sosyal statünün artığını düşünebilir, bu sürecin sağlıklı ilerlemesini güven altına almak isteyebilirsin. İletişim kurduğun çevre genişlerken; yeni insanlar, farklı bağlantılar hayatına girebilir. Bugün aynı anda birçok başarının ve değişikliğin haberini alabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların üzerinizde yük olmasına izin vermemelisiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Konuşmak, sevdiklerinize danışmak mental olarak daha hafiflemenizi sağlayacağı için aşılmaz gibi görünen sorunları aşmanız kolay olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizi harekete geçirecek şart ve şanslar hayatınızda belirebilir. Önemli olan bu şansları fark etmek ve kullanmak olacaktır.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir projeye dahil olmak konusunda ilham gelebilir. Yeteneklerin beyin fırtınası yaratabilir ve vizyonu geniş yeni stratejiler ortaya çıkararak önemli bir hal alacak. Her zaman yaratıcı görüşlerine çok güvenmezsin ama, bu sefer olumlu bir tecrübe edineceksin. Bugün büyük düşünmek konusunda cesur ol ve insanlara gelecek hakkındaki büyük planlarından bahset.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranız şu anda normalden daha fazla şeye kaynak olabilir. Başkalarıyla işbirliği yapmak veya yatırım yapmak etkinizi artırabilir. Aileniz hala daha temkinli bir zihniyete sahip olabilir, ancak arkadaşlarınızın sizi yeni fırsatları kovalamanız için kışkırtması muhtemeldir. Risk almayı düşünürken, kararınızın herkesi hemen mutlu edip etmeyeceğine odaklanmayın; bunun yerine, yapılacak doğru şey olup olmadığını kendinize sorun.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detaylarını çok önemsiyorsunuz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konuları ön plana çıkabilir. Ani aşk karşınıza çıkabilir. Kararsız kalabilirsiniz. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; finans, okültizm, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk konusunda derin ve sahiplenici ilişkiler yaşayabilirsiniz. Ani para çıkışlarına dikkat etmelisiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarılı olduğunuz söylenemez. Bu durum aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 29"
Ay
Akrep
19° 08' 53"
Merkür
Koç
26° 15' 26"
Venüs
Balık
21° 04' 53"
Mars
Balık
04° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 17"
Satürn
Balık
13° 15' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 31"
Neptün
Balık
27° 47' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 07"
Lilith
Başak
19° 44' 58"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>