Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Başlangıçlara Merhaba Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin ilgisini çekmek o kadar da zor olmayacak senin için. Aşka daha fazla odaklanabilirsin bugün. Kalbini karşı tarafa açmak seni zorlamayacak. Aksine, kendini daha iyi ifade ettiğin için mutlu olacaksın.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Bugün kendini biraz daha işe verebilirsin. Yeni projeler geliştirmek, sonraki adımları hesaplamak ve daha aktif olarak hareket etmek adına bir şeyleri önden görmen olası. Zihnini bu konuya açman sana çok iyi sonuçlar getirecek.

Dikkatini topladığın zaman hayatında bir şeylerin ne kadar yolunda gittiğini görebilirsin. Zihnen ve bedenen kendini biraz daha iyi hissettiğin bir gün olabilir o yüzden. Odaklandığın konularda harekete geçmek sağlık açısından da sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla zaman geçirmek seni yormayacak bugün. Aksine, daha çok keyif alabilirsin. Yeni haftaya başlamadan önce keyifli bir ortamda sevdiğin insanlarla bulunmak sana çok iyi gelebilir bugün. Buna o fırsatı sen yaratmalısın.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi hiçbir yere götürmeyen alanlardan, bağlantılardan ve taahhütlerden uzaklaşın. Sorunlara neden olan insanlar veya araçlar olsun, her şey ters gidiyormuş gibi görünürken devam etmek anlamsız olacaktır. Bunun yerine yapacak daha eğlenceli bir şey bulun.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Her ne kadar parasal konulardan uzak kalmaya çalışsan da adaletsiz konuşma ve tutumlar karşısında kendine engel olamayabilirsin. Yeni başlangıçlar için önemli fırsatlar yakalayacağın bugün de detaylar senin için daha da önemli hale gelecek.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya paylaşımlarınız, çevrenizle olan iletişim şekliniz dikkat çekebilir. Fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmemelisiniz. Geçmiş tecrübelerinizden faydalanmak, bugüne uyarlamak için iyi bir gün olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın zorlu dönemlerinin geride kaldığı bir haldesiniz. Daha olumlu ve verimli bir süreç geçirebilmek için olaylara iyi niyetli bakmanızda fayda var.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için önemli olan birinin yanınızda olduğunu bilmek şu anda özellikle güven verici olabilir. Yakın bir ilişkide, manevi inançlar konusunda hemfikir olmak muhtemelen işleri kolaylaştıracaktır. Bu güvenlik duygusuna sahip olduğunuzda, daha büyük riskler alabilirsiniz. Daha önce imkânsız gelen birçok şey şimdi yeni hareket planınıza dahil olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz,başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni birprojesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı engellemeyin.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar biraz huzursuzsunuz ve işler istediğiniz gibi gitmediğinde veya birisi farklı bir fikre sahip olduğunda kolayca küplere binmeye eğilimli görünüyorsunuz. Kendinize hakim olun ve enerjinizi çatışmalardan daha anlamlı bir yöne kanalize edin. Çünkü şimdi sadece düşmanlarla karşı karşıya gelirken, uzun dönemde daha fazla engelin üstesinden gelmeniz gerekebilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün en önemli arzularınızın kolaylıkla yerine geldiğini göreceksiniz. Bu şans aşkta da olabilir, parada da! Eğer bu dönemde sevgilinizle birbirinizi desteklerseniz, ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. İşinizdeki bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 44' 19" R
Ay
Aslan
26° 27' 16"
Merkür
Koç
18° 07' 02"
Venüs
Koç
16° 12' 25"
Mars
Balık
20° 26' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 16"
Satürn
Balık
15° 26' 43"
Uranüs
Boğa
21° 40' 34"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
19° 58' 02"
Lilith
Başak
22° 00' 24"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>