Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlamalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ile ilgili yeni kararların eşiğindesin. Alacağın kararları konusunda dikkatli davranmak, her durumda avantajlı olmanı sağlayabilir. Arkadaşlarının sınırsız desteğini aldığını bilmek sana güç verecek.

Bugün heyecan verici konuları öğrenmek ve keşfetmek için iyi bir zaman. Yeni bir hobiye başlayabilir veya yeni bir zanaat öğrenebilirsiniz. Veya üzerinde çalışmak için daha önce çalıştığınız eski bir projeyi seçebilirsiniz. Belki bir marangozluk projeniz var ya da belki de evinizi yeniden şekillendirmekle ilgileniyorsunuzdur. Aklınız, yaratıcı bakış açınızla yarışıyor olabilir. Bazılarını yakalamaya çalışın ve onları gerçeğe dönüştürmeye başlayın!

İşlerinin planladığın gibi gitmesi başka planlar yapmak için fırsat yaratabilir. Farklı alanlarda farklı çalışmalar yapmak için imkan bulmak seni daha çok motive edecek. Yeni gelir kaynakları yaratabilirsin.

Daha aktif olmaya çalıştıkça daha iyi hissedeceksin. Hayatındaki hareketi artırmak kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak. Gün boyunca rahat etmek için ağır yiyeceklerden uzak durmaya devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinde misafir ağırlayabilirsin veya kalabalıklar içerisine girebilirsin. Sosyalleşmek, keyifli sohbetlere girmek sana oldukça iyi gelebilir. Uzun bir zamanın ardından ilk kez bu kadar kalabalıklardan keyif alabilirsin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, sosyal anlamda kendinizi iyi hissettiğiniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gün olacak. Yapacağınız planlar sayesinde keyfili bir gün geçireceksiniz. Yeni tanıştığınız bir kişinin hayatınızda beklemediğiniz bir yere sahip olacağını göreceksiniz. Aşkın kapınızı çalması çok yakın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi durumunu hor kullanabilirsin. Bu konuda ailenden gelen eleştiriler seni biraz rahatsız edecek. Bugün hayatını düzene koymak adına bazı planlamalar yapabilirsin. Aile şirketinde çalışıyorsan ortakve mal paylaşımı gibi konular gündemine gelebilir. Geçmişte küs olduğun bir arkadaşın sana mesaj atarak görüşme istediğini dile getirebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki tavırlarınız, olaylara bakış açınız dikkatleri çekebilir. Abartılı ve çözümsüz yaklaşımlarınız bugün size istediğiniz sonucu vermeyebilir. Durmanız ve susmanız gereken yeri bilmek, ilişkilerinizi de koruyacaktır.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde adımlar atabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlarla olabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönününüzün arttığı, psişik hassasiyetinizin geliştiği, çevrenize dair farkındalığınızın arttığını derinden hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan bir konu hakkında çok heyecanlı olabilirsiniz. Bu avantaja rağmen, görüşlerinizi ait olduğunuz bir kuruluşla paylaşmak yine de gözünüzü korkutabilir. Şimdilik bire bir etkileşimlerde kendinizi ifade etmeye çalışmak daha mantıklı olabilir. Her seferinde tek bir kişinin itirazlarını ele aldığınızda, bunu gerçekten doğru yapmak için yeterince odaklanarak yapma fırsatına sahip olacaksınız. Üzerine inşa edebileceğiniz türden bir başarı için çalışın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Jüpiter, Balık burcunda geri giderken olabilecek sorunları önlemek için, küçük molalar vermelisiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Yanınızda çalışanlarla bazı fikirsel ya da inançsal çatışmalar yaşanabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra partner, yakın arkadaş, ortak ya da mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.Şanslı numaralarınız neler?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 56" R
Ay
Yay
13° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 05' 23"
Venüs
Koç
27° 08' 27"
Mars
Balık
27° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 42"
Satürn
Balık
16° 17' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 51"
Lilith
Başak
22° 59' 25"
True Node
Koç
15° 29' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>