Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kalabalıktan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Kalbini ısıtan kişiyle bazı konuşmaların olabilir. Ancak bu konuşmaları ilerleten bir tek senmiş gibi de hissettirebilir. O yüzden bugün karşı tarafın davranışlarını gözlemlemen daha iyi olacak.

Mesleğinizde yeni aşamalar kaydetmek istiyorsunuz. Yetkililerinizle ilişkilerinizi daha ılımlı bir platforma taşımanızda yarar var. Bugünlerde yararlıgezileriniz olabilir.

İş ile alakalı yeni insanların etkisi, güzel düşünceler, farklı fikirler daha baskın olabilir. Yetiştirmen gereken birden fazla şey olsa da bunlarla başa çıkabilmek seni ekstra mutlu edecek. Yeni kapılar açıkken içinden geçmen en iyisi.

Enerji seviyeni artırabilmek için kendine bakman gerekebilir. Daha sağlıklı beslenmek ve gerektiğinde vitamin takviyeleri almak sana iyi gelecek. Bugün daha sağlıklı bir gün için çaba göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında güzel şeylere yer açman gerekecek. Bunun için de artık sana bir faydası olmayan meseleleri sonlandırman veya sana yük olan şeyleri hayatından çıkarman gerekebilir. Eğer bitmesi gereken bir şey varsa bugün bu konuda çabalar gösterebilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda sizi engelleyen birinden kurtulma şansınız olacak ve bundan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Gelecekte, başkalarının sizin yerinize karar vermesine güvenmek zorunda kalacağınız durumlara girmemeye çalışın.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutinlerine sirayet eden hırsı kontrol altına alıyorsun. Evinde eskiyen eşyaları hesaplı bir şekilde değiştireceksin. Gökyüzü sana biraz kalabalıktan ve angaryadan uzak durmak adına fırsat tanıyor. Hayallerini ve projelerini nasıl hayata geçirebileceğini kurgulayabilirsin. Bazı konularda önüne çıkan engeller, kendini kısıtlanmış gibi hissetmene neden oluyor.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ve aile hayatıyla ilgili adımlarınızı düşünebilirsiniz. Aceleci ya da abartılı tavırlar, istekler sizi ekonomik olarak da zorlayabilir. Partneriniz ve ailenizle vakit geçirmek, hem kafanızı dağıtmanızı sağlayacak hem de daha sakin ilerlemenizi kolaylaştıracaktır.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Plan programlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Biraz akışa bırakmayı denemelisiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak için radikal kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. İşinizde güvenilirliğinizi kanıtlayabileceksiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyaç duyduğun yardıma ulaşman mümkün olacak. Yanındaki insanlar sana yardımcı olmak için daha istekli olacak. Onların sayesinde işlerini daha kolay bitirmek, gelecek ile ilgili daha farklı planlar yapmanı sağlayabilir.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bürokrasi ile uğraşmak şu anda tamamen sinir bozucu olabilir. Mücadeleye bağlı kalmanın muhtemelen zaman ayırmaya değeceğini unutmayın. Radarınızda olmayan finansal kaynakları talep etme fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Size yardım eden herhangi bir çalışana karşı sabırlı olun, onlarla kişisel bir bağ kurmak, sizin adınıza daha fazlasını yapmaları için onlara ilham verebilir!

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, yakın arkadaş, ortak ya da mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla maddi anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlık problemleri gerçekleşse de korunuyorsunuz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; para, finans, miras, vergi, okültizm, sağlık, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Finansal açıdan fırsatlar sizi bulabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak çok mutlu olmanıza rağmen, bu durumun sizi düşündüren bazı yönleri var. Bu zevkli zamanın tadını çıkartıp, romantik ilişkinizde uzun vadeli plan yapmayı şimdilik düşünmeyin. İş çevrenizde huzurlu değilsiniz. Biriyle aranızdaki gerginlik sinirlerinizi bozuyor. İş şartlarınızı değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorsunuz. Çalışma mekanından uzaklaşmanız sizin için iyi olabilir. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 00' 14" R
Ay
Akrep
13° 09' 41" R
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
24° 07' 40"
Mars
Balık
25° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 44"
Satürn
Balık
16° 04' 04"
Uranüs
Boğa
22° 01' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 26"
Lilith
Başak
22° 43' 09"
True Node
Koç
15° 37' 00"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>