Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kreatifliğin Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşkta cesur olmalısın bugün. Hislerini karşı tarafa ifade etmen önemli olabilir. Kendini ifade ettikçe karşı tarafın fikri şekillenebilir çünkü. Aşkta önce senin kendi etkinin ne noktaya varabileceğini görmen gerekecek.

Bugün yeni bir öneriyle masaya oturacaksınız. Ama karşınızda sabit fikirli biri olduğunu biliyor bu nedenle görüşmeye çok umut bağlamıyorsunuz. Yeni birarkadaşınızla iyi anlaşıyorsunuz.

Maddi konularda daha cesur davranman gerekecek. Yapacağın harcamalarda da yatırımlarda da kendinden emin olmalısın. Bazı paraları boşu boşuna harcamadığını en başta senin kendine göstermen gerekebilir.

Var olan enerjini artırmak için gün içerisinde molalar verebilirsin. Biraz dinlenmek veya gün içinde uyumak sana çok iyi gelebilir. Zihnini boşaltmak da aynı şekilde güzel bir etki bırakacak sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer kendinde dışarı çıkma kuvveti bulabilirsen gün senin için çok iyi geçebilir. Enerjini günün erken saatlerinde toplamak ve biraz daha hareket etmek sana genel olarak iyi gelecek. Evde pineklememelisin bugün.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kıyamet ve kasvet vaaz verenleri görmezden gelin ve bu hafta sonu eğlenin. Basit gerçek şu ki, daha önce hiç bu kadar iyi olmamıştınız ve eğlenmek için her türlü hakkınız ve her türlü sebebiniz var. Olumlu bir tutum bir zorunluluktur ve şimdi kolayca gelmelidir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulama dürtün daha da belirginleşiyor. Kuruntuların çoğalırken iç sesini bastıramayacaksın. Bugün cesaretli ve tutkulu tarafını ön plana çıkararak yeni işlere imza atmak isteyebilirsin. Yaratıcı kimliğinle ön plandasın. Çevrende gelen önerilere açıksın. Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik konusunu masaya yatırmak isteyebilirsin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beraber aynı ortamı ve durumu paylaştığınız insanlarla uzlaşmalısınız. Beklemenin hiçbir etkisinin olmayacağını bilmelisiniz. Bazen tek bir adım atmak sizi sandığınızdan daha ileriye taşıyabilir, bugün o adımın günü olabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili işlere zaman bulabilirsiniz. Öğle sonrasında bazı uğraştırıcı durumlar da gündeme gelebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar idealist yönünüzün bir süredir sizinle gelmesinden ötürü aşk konularına mesafe koymuş olsanız da partneriniz sizden artık ilgi bekleyebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün, oldukça hoş bulacağın sıcak ve hafif bir havası var. Korumacı içgüdülerin, durağan ve güvenilir bir liman arayan kişilerin çok hoşuna gidecek. Hassas meseleler senin uzmanlık alanına giriyor ve sen farketsen de etmesen de, doğal gizleyici yeteneğe sahipsin ki bu senin o tarafınla karşılaşabilen biri için oldukça şifa niyetinde.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an aran gizli mücevher tam olarak sizsiniz! Sizde bunu fark edenlere karşı son derece sevecen ve özverili olmaya yatkınsınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. Asil duruşunuzu devam ettirin ve yeteneklerinizi sergileyin. Huzurlu, büyüleyici doğanız parlıyor ve içinizdeki eşsiz nitelikleri yayıyorsunuz. Bugün sohbetinizi kim paylaşıyorsa çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizlebirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor. Kalıcı başarılardan yanasınız ve isteğiniz olsun istiyorsunuz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Kariyer vehayatınızda otoriteyle sorunlara dikkat etmelisiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Ani gelişmeler karşısında heyecan yapmak yerine, kendinizi toparlamalı ve yeni amaçlara yönelmelisiniz. Gece hayatına aşırı düşkünlüğünüz harcamalarınızı çoğalttı. Önümüzdeki günlerde sıkıntıya düşmemek için şimdiden önleminizi alın. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 45" R
Ay
Koç
11° 24' 08"
Merkür
Koç
19° 53' 54"
Venüs
Boğa
07° 35' 14"
Mars
Koç
03° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 32"
Satürn
Balık
17° 01' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 16"
Neptün
Balık
29° 03' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 24"
Lilith
Başak
23° 55' 51"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>