Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaynaklarını Verimli Kullanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Kıskançlık yapabileceğin bir gündesin. Veya sevdiğin kişinin davranışlarını sorgulayabileceğin bir gün de olabilir bu. Her ne olursa olsun kendi tavırlarında yapıcı olman gerektiğini unutmaman gerekecek.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

İş ortamlarında senden istenen bir şey canını biraz sıkabilir. Ancak günün sonunda elde edeceğin iyi şeylere odaklanmakta fayda var. Ufak tefek detaylarda gurur yapmak yerine genel sonuca odaklanmalısın.

Bugün kafan biraz dolu olabilir. Stres seni oldukça zorlayabilir hatta. Daha hafta bitmeden böyle hissetmek de biraz gözünü korkutabilir açıkçası. Bu negatiflikten sıyrılmak için biraz egzersize zaman ayırman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halledilmesi gereken işler sana ekstra sıkıcı gelebilir. Angaryadan saydığın bir sürüsıraya dizilebilir. Ancak bunları bugünden yoluna koymak ilerisi için sana daha rahat bir zaman dilimi sunabilir. O yüzden bugünden kolları sıvamalısın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sadece yeni bir ay değil, aynı zamanda şans gezegeni Jüpiter gerileme aşamasının sonuna geliyor, bu yüzden canınızın istediğini yapabileceğinize inanabilirsiniz. Bir dereceye kadar bu doğru olabilir ama sizin de başa çıkmanız gereken sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelirini artırmak için bazı atılımlarda cesur bulunabilirsin. Ama yine de kaynaklarını doğru yönlendirmeye özen göstermelisin. Hayal gücünün de etkisiyle farklı fikirler üretebilir, fikirlerini hayata geçirmenin yollarını arayabilirsin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, tecrübelerine güvendiğin kişiden destek alabilirsin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne düşünmeniz gerektiği konusunda kendinizi revize ediyorsunuz. Bugün üzerinizdeki karamsarlığı atmak, hayatın içine katılacağınız konularda araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Doğrudan yana olmanın avantajını göreceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişki ve sosyal ortamda sizden gelen bazı eksiklikleri akıcı üslubunuz ile kontrol altına alabileceksiniz hatta kafa karışıklığı yaratabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal geleceğinize dair net bir vizyon, sonunda size açık olabilir ancak, bu konuda söz sahibi olan tek kişi siz olmayabilirsiniz. İlerlemeden önce muhtemelen bir ortakla veya başka bir yakın işbirlikçiyle işleri halletmek zorunda kalacaksınız, özellikle de onların kanıksadığı bir dengeyi bozmak istiyorsanız. Bunu kolaylaştırmanın bir yolu olmasa da, bunu bir güç mücadelesine dönüştürmekten kaçınabilirseniz daha az zor olacaktır. Otoritelerine de saygı gösterin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak, birçok ayrıntı söz konusu olabilir. Gizliliklerin size kazandıracağı hiçbir olay yok; unutmamalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; para, sağlık, okültizm konularıyla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalar artabilir dikkatli olmalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz bir aşkın peşinden koşmayı bir kenara bırakın. Çevrenizdeki insanlara biraz şans vermeli, hayatınız için doğru kararlar almalısınız. İlgisizliğe tahammül edemiyorsanız ona göre bir seçim yapın. Öğle saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermemek için doğru anlattığınızdan ve anladığınızdan emin olmalısınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 01' 48" R
Ay
Akrep
00° 55' 50" R
Merkür
Koç
16° 07' 11"
Venüs
Koç
22° 53' 43"
Mars
Balık
24° 38' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 53"
Satürn
Balık
15° 58' 24"
Uranüs
Boğa
21° 58' 31"
Neptün
Balık
28° 42' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 59"
Lilith
Başak
22° 36' 30"
True Node
Koç
15° 38' 39"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>