Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Atılgansın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşkta bir şeyler daha rahat ilerleyebilir. Bu rahat ilerleyiş sende rehavete sebep olmamalı. Bazı konularda karşındaki insanın kıymetini bildiğini gösterebilmelisin. Bu da biraz özen ve incelik gerektirebilir.

İş yerinizde dedikodulara kulak asmamalı, küçük sorunları uzatmamalısınız. İş yerinde sizle başka türlü yakınlık kurmak isteyen bir arkadaşınıza karşı dikkatli olun. Bu ilişki sizi mutsuz edecek.

İş konularında paylaşımcı olmanın faydalarını görebilirsin. Aklına yatmayan konularda kendi fikrini dile getirmek ve bu konuda bir çözüm üretmek daha yapıcı bir sonuç elde etmeni sağlayabilir. Takım çalışmalarında iletişim şart!

Kendini içine kapatmaman en iyisi. Eğer bir süredir arkadaşlarınla zaman geçiremiyorsan onlarla vakit geçirmek için bir vakit yaratman daha iyi olabilir. Sosyalleşmenin sendeki etkisi yadsınamaz bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihnin oldukça net olacak bugün. Birhalledilecekse o gün bugün. Önemli olan hislerine sözünü geçirmek olacak. Mantıkla ilgili bir sıkıntı yaşamasan da çevrendeki insanlarla uğraşırken duygusal davranmaman gerekebilir.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünün ilerleyen saatlerinde duygularınıza başa çıkma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Duygusal bir yaklaşımla hareket etmek yerine iç sesinizi mutlaka mantık süzgecinden geçirmeyi deneyin. Bugün gerçekten ihtiyacınız dengede kalmak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren tarafından atılganlığın ile tanınabilirsin. İkili ilişkilerinde daha baskın karakter olmaya başlıyorsun. Gün içerisinde eski birlikteliğine ait konular kulağına gelebilir. Her ne kadar artık seni ilgilendirmediğini düşünsen de canının sıkılmasına engel olamayabilirsin. Sorumluluk hissettiğin kişi ile konuşurken sakinliğini koruman faydalı olacak.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelirle ilgili konularda netlik elde edebilirsiniz. Sabrınızın ve emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Hem fiziksel hem de mental olarak iyileşmeye başladığınızda hayatın daha keyifli yanları olduğunu fark edebilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Plan programlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Biraz akışa bırakmayı denemelisiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ve hislerinizi iletme şeklinizde son derece yoğun olacaksınız. Yaratmaya çalıştığınız etkiyi ve izlenimi çevrenizde yaratmayı başaracaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyi planlamaya çalışarak yorulmamaya dikkat etmelisin. Hayatı daha spontane yaşamayı tercih edebilirsin. Kendini beklenmeyene karşı açıp tutmak sana iyi gelecek. Hayatı akışına bırakmak kendini iyi hissetmeni sağlayabilir.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi hiç bir lider olarak düşündünüz mü? Bugün diğer insanları içeren bir projeye başlamak için harika bir gün ve bu sorumluluğu sizden daha iyi taşıyabilecek biri yok! Kişiliğinizin güçlü, iddialı yanı, karar verme ve karizmanızda ortaya çıkacaktır. Bugün kendinize ve davranışlarınıza ekstra özen gösterin. Sonuçta, bu hayatınızın geri kalanının ilk günü.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardaki yoğun mücadeleler, sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan korunmalısınız.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, yaklaşan tatiliniz hakkında çok fazla beklentiye girebilirsiniz. Son dakika düzenlemeleri dikkatinizi çekebilir ancak bunlarla ilgilendiğiniz için çok memnun olacaksınız. Size eşlik edebilecek arkadaşlar veya aile üyeleri de bu heyecana kapılabilir. Önünüzde çok eğleneceğiniz günler var, devam edin ve akışa bırakın. Bununla birlikte, liste yapıp, işleri kontrol etmek hiçbir şey unutmamanız konusunda size yardımcı olacak.Aşkı bulacak mıyım?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle ortak hareket edememek sizi rahatsız ediyor. Mümkün oldukça daha fazla şey paylaşmaya çalışın. İşle ilgili konularda oldukça hevesli ve iyimsersiniz, bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Son derece keyifli ve eğlenceli çalışmalar yapabilir, kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda oldukça cömert davranıyorsunuz. Kendinizi toparlamanızda fayda var. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olmaya çalışın.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 49"
Ay
Kova
27° 33' 58"
Merkür
Koç
17° 57' 45"
Venüs
Boğa
03° 51' 43"
Mars
Koç
01° 30' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 00"
Satürn
Balık
16° 46' 39"
Uranüs
Boğa
22° 28' 49"
Neptün
Balık
28° 58' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 21"
Lilith
Başak
23° 35' 44"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>