Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aynı İşler Yapmak Seni Bıktırıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün aşk hayatınızda gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Önünüzde bazı farklı seçenekler olabilir ve bir seçim yapmanız gerekecek. Şu an ilgilendiğiniz iki kişi olabilir. Her ikisiyle de sonsuza kadar arkadaş kalamazsınız! Sonunda, sizinle en uyumlu kişiyi seçmek zorunda kalacaksınız. Kararınızı ertelemeyin, kalp kırmak istemezsiniz!

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Bugün pratik, sakin bir modda olmalısın. Yapman gereken işleri yapmak için ihtiyacın olan konsantrasyonu bulacaksın. Görevlerinin bir listesini hazırlayabilirsin. Yaptıkça görevlerin üzerine çizikler atmak seni oldukça tatmin edecektir. Ayrıca uzun vadeli planlarına da bir göz atmak isteyeceksin. Hayattan ne istediğine dair ekstra iç görüye sahip olacağın bir gün.Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi aradığınız istikrara kavuşturacakları umuduyla sağlam ve net işlerin çekimine kapılıyor olabilirsiniz. Sizin için bugünün anahtar sözcüğü sabır. Huzursuzluğa kapılmadan ve hırçınlaşmadan beklemeyi öğrenin. Bir süre sonra anlayacaksınız ki aradığınız istikrar sizin içinizden başka bir yerde değil.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayalleriniz canlı, keyifli ve karar vermenize yardımcı olacak bilgilerle dolu olabilir. Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici temaslar gelebilir, muhtemelen gelirinizi artırmanın yollarını göstermede yardımcı olur. Yeni kariyerler, oturumlar ve yatırımlar umut verici ve dikkate değer görünmektedir. Yolunuza çıkan her şeyden en iyi şekilde yararlanın. Bir fark yaratabilir.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli aynı işlerle uğraşıyor hissi seni ciddi anlamda bıktırtmış olsa da gün içinde karşılaşacağın bazı detayları da es geçmemelisin. Kendini sorguladığın bugün de başka sorgulamalar da yapabilirsin. İlişki hayatında aldığın yeni kararlar karşı tarafı hoşnut ediyor. İlişkinin ciddiyetini koruyorsun. Mutfakta eksik olan malzemeleri tamamladıktan sonra özel bir yemek hazırlamak isteyebilirsin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır ısrarcı olduğunuz konulardan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Bazı gerçeklerle yüzleşmek ve bunları toparlamak için harika bir gündesiniz. Kendinizi fazla yormayın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar var ise, ihmal etmeyin. İşte beraber olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişelerinize fazla takılmayın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mümkünse yasal konularla alakalı olan işlerinizi ilerleyen günlere ertelemenizde fayda var. İnsanların sizi yasal olmayan konularda ikna etmeye çalışmaları da olası.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ve haftanın bu ilk gününde günlük işleriniz, detay ve hesap gerektiren konular bugün zamanınızı alabilir. Çalışkan, üretken yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Kuruntu ve evhamları ve bu dönemde aşırı mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmalısınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son günlerde zıt duyguları aynı anda yaşamaya başladığınızı fark ediyor olmalısınız. Bunu bir dengesizlik olarak nitelendirmek yerine geçici bir dönem olarak görmelisiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır.Mars ile yönetici gezegeniniz Venüs arasındaki sert etkileşim kafa karışıklıklarına sebep olabilir. Bu hafta finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne yazık ki, mali durumunuz söz konusu olduğunda bugün çok iyi bir şey yapmayacaksınız. Ödenmesi gereken bir şey var, ve bugün sizi etkileyecek.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

1 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>