Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güncelsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Yaklaşık on gün önce, kariyerinizi ilerletmek için daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini düşünmüş olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugünün zorluklarını kabul etmek sizin için daha kolay olacaktır, çünkü en yüksek mükemmellik seviyesinde performans göstermeniz istenebilir. Bu girişimde kendinizi kaybetmemeye dikkat edin!

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Korku seni alman gereken riskleri almaktan alıkoyuyor mu? Hoşlandığın biri var ve ona açılamıyor musun? Evren, senden korkularını yenmeni talep ediyor. Önümüzdeki yıllarda risk aldığın için yaşayabileceğin olası utançlardan kaynaklanan değil; yapmadığın şeylerin pişmanlıkları önüne serilebilir. İyi düşün.Bugün çok fazla iletişim kurabilirsiniz. Bugün aniden bir mektup yazmanız veya plan hazırlamanız gereken bir gün olabilir. Ya da kendinizi kısa bir konuşma yaparken, yeni bir şey hakkında tavsiyede bulunurken veya talimatlar verirken bulabilirsiniz. Dilsel becerilerinizi kullanmanın keyfine varacaksınız. Kelimeler konusunda allah vergisi bir yeteneğiniz var, bu yüzden utangaç olmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojiyi de içeren yeni bir yeti kazanabilirsiniz. Hızlı öğreniyorsunuz, dolayısıyla bilgisayarla ilgili yeni şeyler öğrenmek ilginizi çekiyor. Yeni bir yazılım uygulamasını keşfedebilir ya da bu yazılımın daha efektif çalışması için internette araştırma yapabilirsiniz. WordPress ya da Blogger kullanarak ilgi çekici bir blog oluşturabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinizde birine karşı huzursuzluk duyuyorsanız bugün paylaşma, içinizi dökme zamanı. Macera için bu susuzluğu gidermek için daha fazla beklemeyin. Yapılması gereken önemli şeyler var, bu yüzden kanepeden inin ve hareket edin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan karşı tarafın ailesinin sorunları aniden senin sorunların haline gelebilir. Ekonomik gelişmeleri ve gündemde olan olayları yakından takip ediyorsun. Yatırımlarına yön verebilirsin. Fazla kilolarından muzdarip bir Boğa burcuysan kendine yeni yağ yakma teknikleri geliştirebilirsin. Kendini yorgun hissetmenin sebebi üzerindeki stres olabilir mi?

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz ortamı iyi gözlemleyin ve buna göre ihtiyaçlarınızı belirleyin. İş fikirlerinizi geliştirip ve hayata geçirmek için hareket edin. Günümüzde artık trendleri takip edenler değil, yeni eğilimleri yaratanlar başarılı olmaktadır. 

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güzel şeyler için daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarla veya çocuklarınızla bir arada olmak sizi daha keyifli kılabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz ve partnerinize belirgin güvence verdiğiniz bir dönemdesiniz. Kariyerinizi gözden geçirin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde yakın çevre, komşu ve kardeşleriniz arasında iletişiminizi hızlandırabilir, kendinizi çok daha rahat, akıcı ve kolay şekilde ifade etme imkânı bulabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kararsız olmanız sebebiyle birkaç planınızı iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak iyi haber, bu durum sizin yararınıza olacak. O yüzden endişelenmenize gerek yok.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Kendinizi romantik hissettiğiniz, keyif odaklı bir gün olacaktır.Ay'ın Mars ile karşıtlığı duygusal konularda kafa karışıklıklarına işaret ediyor. Partnerinizle veya çocuklarınızla gerginliklerin içine girmemeye çalışın.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar eğer işiniz bir çeşit yaratıcılık içeriyorsa, işte harika bir gün geçirirsiniz. İlhamlı ve büyülü bir şey yaratmaya hazır hissediyorsunuz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi hobilerinize vermek isteyecek, el yeteneklerinize odaklanacaksınız. Partner veya çocuğunuz var ise hayatlarına destek olmanız gerekebilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 32" R
Ay
Oğlak
16° 54' 30"
Merkür
Koç
16° 40' 31"
Venüs
Boğa
00° 14' 19"
Mars
Balık
29° 14' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 31' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 26"
Lilith
Başak
23° 16' 09"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>