Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çocukların İle İlgileniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 70%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün daha yüksek hedefler belirleyip kendinize meydan okuyun. Yapacağınız her şeyde de bu tavrı benimseyin. Doğuştan talihli olmanız sayesinde karşılaşabileceğiniz tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizi çatışmaya iten bir şeyler olabilir, ancak büyük bir yüzleşme gerçekleşmeden önce işin içinden sıyrılabilirsiniz. Eski ve modası geçmiş olanın karşısında, alışılmadık ve sıra dışı olanın yanında yer almanız iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda maaşınızda bir artış olmuş olabilir. Önümüzdeki gün, zenginleşmeye devam etmek istiyorsanız daha fazla disiplin ve çalışmanın gerekli olduğunu fark edeceksiniz. Endişeye gerek yokken, sadece eski bir stratejiyi değil, gelecek için bir strateji oluşturmak için iyi bir zaman.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan aklında yatırımların ile ilgili bir çok soru işaretine sahipsin. Şu sıralar odaklanma sorunu yaşıyorsun. Fakat bu konuda tecrübeli bir aile büyüğünden aldığın yardım işine yarıyor. Çocuk sahibi bir Boğa burcuysan bütün gününü çocuklarına ayırmak isteyebilirsin. Onların isteklerini gerçekleştirmek konusunda hiçbir kaygıya sahip değilsin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şey sezgileriniz doğrultusunda olmayabilir. Özgürlüğünüzü ifade etmek için uzaklara gidip biraz düşünüp taşınmalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Tembellik yapmak yerine sizi zihinsel açıdan meşgul edebilecek bir konuya odaklanmaya bakın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çevrenize yardımcı olmak adına harekete geçeceksiniz. Enerjiniz yükseliyor.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Aklınız doğrultusunda hareket edebilir, mantıklı yönünüzü ortaya çıkarabilir, yeteneklerinizi, sahip olduklarınızı daha iyi kullanmak isteyebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük kararlar almak için çok doğru bir gün değil. Daha sakin ve sıradan bir gün geçirmek size daha iyi gelecektir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek olan Ay kazanç ve öz değer meselelerini ön plana çıkaracak. Bugün kendi değerinizi ve çevrenizden ne kadar değer gördüğünüzü sorgulayabilirsiniz.Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar. İş hayatınızda performansınızın düşmesine izin vermeyin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar sevgili diğer yarınızın bugün biraz zamana ihtiyacı olabilir. Bunu anlayın ve saygı gösterin. Sağlığınız inanılmaz. Tüm bu negatif ve garip enerjiyi, sizi bir canavar gibi terleten yoğun bir çalışmaya odaklayın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmek istiyor ve temkinli davranmak gereği duyuyor, fakat yine de ikilem yaşıyorsunuz.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>