Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hissetmediğin Duygular Canlanıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 60%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!Bu gece, belki de kendinizi Wonder Woman, bir kraliçe ya da bir tanrıça olarak gören yoğun ve canlı hayalleriniz olabilir. Farkındalık üzerine ilk düşünceniz bunların aptal çocukluk fantezilerinin kalıntıları olması olabilir, ama muhtemelen bundan çok daha derine aitler. Muhtemelen içsel ruh gücünüze işaret ediyorlar, ki bu yaşamınızdaki bu noktada onlara daha fazla ihtiyaç duymanız gerekebilir. Hayallerinizin her detayını yazın ve sonra onlar hakkında düşünün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mesajlarınızı sık sık kontrol etmeye çalışmalısınız. Her an yeni bir fırsat ortaya çıkabilir ve muhtemelen zamana duyarlı bir fırsattır! Bir yanıtı olabildiğince çabuk yanıtlayın ve nasıl yaptığınız konusunda yaratıcı olun. Büyüleyici kişiliğinizin parlamasına ve gerçekte kim olduğunuzu göstermesine izin verin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun zamandır hissetmediğin duyguları sana tekrar hissettirecek biri ile tanışabilirsin. Tanıştığın kişiye akşam mesaj atmak konusunda tereddütler yaşayabilirsin. Kendine güvenmelisin. Kötü zamanında senin yanında duran bir arkadaşının imdadına yetişiyorsun. Ödenmesi gereken borçlarını bir çırpıda kapatıyorsun. Ailen bu duruma sıcak bakmasa da içinden geleni yapıyorsun.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizle ilgili kariyer hayatınızda bir değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir yol açmak için başkalarının fikirlerini önemsemek bugün sizler için oldukça önemlidir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseyi kırmadan isteklerinizi gerçekleştirebilmenin yolları mutlaka ki vardır. Bu yüzden bugünlerde alternatif yollar için iyi düşünmeyi göze almanız gerekmekte.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda meydana gelen yeni ayve para konularında yeni başlangıçlara işaret ediyor. İş ve para konularında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni imkanlar edinebilirsiniz. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek üzere yeni adımlar atabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün telefonunuza gelen mesajları sık sık kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. Çok önemli bir fırsat ayağınıza gelmiş olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay finansal hayatınızı ön plana çıkarıyor. Gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.Öz değer duygunuzu ve değer yargılarınızı gözden geçirebilirsiniz. Önümüzdeki 10-15 günü size kendinizi değerli hissettirecek aktiviteler için değerlendirebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar partnerinizden şehvetli bir masaj isteyin ve bugün kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak bir şey yapın. Kaygı ve depresyon hissi yaşıyor olabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hislerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir. Kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>