Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çok Fazla İyimsersin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Ruh haliniz, bugün oldukça gelgitli olacak. Geçtiğimiz birkaç günden itibaren en yüksek seviyeye çıktığınızı ve yanınızdaki insanlarla çok haşir neşir haldeydiniz. Sizi mutlu eden ve huzur veren birine karşı daha şefkatli, sevgi dolu bir his besliyorsunuz. Ancak günün sonuna doğru, insanların göründüğü kadar samimi olmadığını görebilirsiniz. Tetikte olun.

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Esnek ve kopukluk gündeminde var. Bu geçmişten kopukluk da olabilir bugünün somut gerçekliklerinden de. Doğrusu, en büyük özelliklerinden biri de spiritüel özlere bağlı kalıp gerisini elemek. Önünde uzanan gün boyunca, hedeflerine kafa yorabilir ve fazlalıkları hayatından çıkarabilirsin.Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dilinizi tutmanız gerekebilir. Bu korku ve kırılganlık döneminde insanların duyguları kolayca incinir ve en ufak bir eleştiri korkunç bir hakaret olarak yanlış yorumlanabilir. Şüphe duyduğunuzda, ağzınızı kapalı tutun. Dikkatinizi içe çevirin ve duygularınıza odaklanın. Zihinsel konuşmanızı minimumda tutmaya çalışın ve düşündüğünüzden çok nasıl hissettiğinize odaklanın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının üstüne yenilerin eklenmesi gün içinde yorulmana neden olabilir. İnternet üzerinden yaptığın alışverişler ile ilgili problemler yaşayabilirsin. Yakın bir dostuna adaletsiz davranılmasına sessiz kalmıyorsun. Başkasının dertlerini kendine dert ediyorsun. Bu durum seni halletmen gereken sorunlarından uzaklaştırabilir. Bu kadar iyimser olmak seni olumsuz etkiliyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve aşk hayatınızla ilgili konular gündem yaratabilir. Yardımlaşmalar ve karşılıklı empati ile bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pasif kalmamalısınız. Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular açısından oldukça güzel olabilir. Ancak sizi bağlayan sorumluluklar da var.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir takım sağlık sorunlarının üstesinden gelebileceğiniz bir zamandasınız ancak eğer bir takım septomlarınız varsa mutlaka doktora görünmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak amaç ve uğraşlar için görüşebilirsiniz. Sıradışı fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ancak yanılgı ve aldanmalara dikkat etmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haksızlığa uğrayacağınız ufak bir konuda bugün hemen kendinizi savunmaya geçeceksiniz. Bu tavrınız herkesi etkileyecek.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün sosyalleşme isteğiniz artacaktır.Ay'ın Neptün ile kavuşumu hayallerinize yoğunlaşmanız gerektiğini anlatıyor. Sosyal çevrenizdeki kadınlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde kendinizi daha dengesiz hissedebilirsiniz. Ancak bu sadece geçicidir. Venüs güçlü enerji gönderiyor, bu yüzden birlikte heyecan dolu romantik bir yolculuk planlamak için mükemmel bir zaman.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 11" R
Ay
Yay
08° 01' 51"
Merkür
Koç
16° 02' 14"
Venüs
Koç
26° 34' 33"
Mars
Balık
26° 57' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 19"
Satürn
Balık
16° 15' 08"
Uranüs
Boğa
22° 08' 35"
Neptün
Balık
28° 47' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 17"
Lilith
Başak
22° 56' 22"
True Node
Koç
15° 31' 24"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>