Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, sezgisel izlenimler açısından büyük bir gün olabilir. İç güdülerinizin harekete geçmesi muhtemel ve zihinsel dalgaları bir sünger gibi çekiyorsunuz. Sezgisel gücünüz diğer insanların enerjisini almanızı kolaylaştıracak. Sevdiklerinizin neler yaşadığını hissedebilir böylece durumlarını daha iyi anlayabilir ve empati kurabilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız, onlara yardım etmekte tereddüt etmeyin, çünkü içgüdüleriniz faydalı olabilir.

Önemli ortaklıklar kurmak için etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurmanız için harika bir gün. Özellikle başkalarından yardım isteyince, hedeflerinize doğru büyük bir ilerleme kaydedebilmeniz gerekir. Görevleri başkalarına devretmek gibi bir konumdaysanız, devam edin ve yapın. Tüm işlere yüklenmek zorunda değilsiniz. Ufkunuzu genişletmek için bugün sizin gününüz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Sıkıcı ve ağır hissediyorsun, tatlım. Eğer kendini profesyonel yaşamında veya özel yaşamında kanıtlamaya çalışıyorsan bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Senin için değerli olan birine öfkelenmen olası görünüyor. Olumsuz hislerini çabucak yansıtma; çevrene karşı tutumların bundan kötü etkilenecektir.Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızda sıkıntı yaşıyorsanız bugün konuşma zamanı. Dürüst olmak, her şeyi konuşmak sizi rahatlatacaktır. Ancak kelimelerinizi dikkatli seçmeli, kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda yatırımların artıyor aynı oranda yaptığın araştırmalarda artış gösteriyor. Ailevi sorunların çözülmesi psikolojik olarak rahatlamanı sağlıyor. Değer verdiğin insanların sorunlarına karşı duyarsız kalması hayal kırıklığı yaşamana neden olabilir. Maddi anlamda güçlü olduğunu düşündüğün bir günde olsan da karşılaşabileceğin bazı olaylar sana beklenmedik harcamalar yaptırtabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ve sosyal haklarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Kendinize yeni bir gündelik bazı sorumluluklar oluşturabilirsiniz. Yeni bir beslenme, sağlık ve diyet programına başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz için mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyler uğruna tüm cesaretinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla uğraşmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda destek alacağınız kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizde bitişler yaşanabilir. Hislerinizi bir anda ortaya dökmemeye özen göstermelisiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatla mücadele ettiğiniz hatta biraz oyun oynadığınız bir gün olabilir. Tam olarak affedemediğiniz kişilerle yüz yüze bakmak zorunda kalabilirsiniz...

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haksızlığa uğrayacağınız ufak bir konuda bugün hemen kendinizi savunmaya geçeceksiniz. Bu tavrınız herkesi etkileyecek.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati sosyalleşme isteğinizi arttıracaktır. Arkadaşlarınıza vakit ayırabilir, sosyal çevrenizle iletişim kurabilirsiniz.Sevdiklerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu hedeflerinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Boğalar ile Akrepler arasında tatlı kıvılcımlar yaşanabilir. Akrep burcundan biri ile tanıştıysanız ilişkinizi uzun sürecek bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. Satürn'ün etkisi ile kariyerinizde ani değişimler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 40" R
Ay
Yay
09° 26' 49"
Merkür
Koç
16° 02' 54"
Venüs
Koç
26° 42' 46"
Mars
Balık
27° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 52"
Satürn
Balık
16° 15' 45"
Uranüs
Boğa
22° 08' 58"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 40"
Lilith
Başak
22° 57' 06"
True Node
Koç
15° 31' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>