Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dağınıklığa Gelemiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 40%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Kişisel ilişkilerin üzerine; bunların nasıl daha ileri götürülebileceğine kafa yorabilirsin. Modun da fazlasıyla değişken olabilir. Bir dakikalığına her şeyi anladığını ve ne yapman gerektiğini bilip; sonraki dakikada konuya dair bakış açını değiştirebilirsin. Bugün kendin ve başkaları için biraz sabır göstermen gerek çünkü küçük çaptaki duygu değişimleri yanlış anlaşılmalara ve kırıcı sözlere davetiye çıkarabilir. Değişim peşinde koşmak için ise daha huzurlu bir gün seç.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı insanlar pireyi deve yapmak eğilimindedir. Şu anda, muhtemelen sorunları abartan insanlar yaşıyor veya çalışıyormuş gibi hissedeceksiniz. Öte yandan, siz daha güzel bir perspektife sahipsiniz. Sosyal eğilimleri öngörebilen vizyoner birisiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Boğa burcuysan, bugün evin dağınıklığı seni her zamankinden daha fazla sinirlendirebilir. Temizlik için alışveriş yapmak istesen de buna üşenebilirsin. Maddi yönden ne kadar planlı bir birey olsan da bazı gelişmeler seni de etkiliyor. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla telefondan keyifli bir hasbihal edebilirsin.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde uyumlu bir denge yakalamaya çalışmalısınız. Bugüne kadar gereğinden fazla aldığınız sorumlulukları biraz azaltmalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Günü planlı geçirmelisiniz. Kariyer konusunda almanız gereken ciddi kararları ilerleyen günlere...

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, yatırım ve alım satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ortak işleri görüşebilirsiniz ancak duygusal strese neden olabilecek durumlardan, ortamlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kelimeleriniz insanlar üzerinde oldukça etkili. Bu yüzden konuşmaya başlamadan önce iki kez düşünmenizde fayda var.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yay burcunda seyahat ediyor. Gelir paylaşımı, miras ve nafaka konuları ön planda olacaktır.Metafizik konularla ilgilenebilir, hayatın derin yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Ay ile Venüs karşıtlığı bütçe yönetimi yapmakta zorlanmanıza sebep olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizde başarılı olabilmek için yapmanız gereken şey öz disipline sahip olmak. Uzun zamandır beğendiğiniz kişi ile iletişime geçmek için biraz daha beklemeyin, adım atın. Üzerinde kontrol sahibi olmadığınız durumlar için endişelenmemelisiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle aynı fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artan sayısı sizi zor durumda bırakabilir. Öncelik sırasını son derece iyi ayarlayarak, bu yoğunluğu lehinize çevirebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 52" R
Ay
Akrep
23° 03' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 06' 44"
Mars
Balık
26° 02' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 49"
Satürn
Balık
16° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 12"
Lilith
Başak
22° 48' 28"
True Node
Koç
15° 35' 03"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>