Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bilmediğin Yeteneklerini Keşfediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 70%

Romantik ilişkilerin bir pus ile çevrili olması muhtemeldir. Kendinizi romantik partnerinizin yalnızca sizin için yarattığını hissedebilirsiniz, ama ruh arkadaşlarınızın bile kusurları vardır (kusurlar can çekebilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek olmalı ve sanatsal projelerin kendileri üzerinde kalitelerini artıracak ve başkalarını etkileyecek dünya dışı bir kaliteye sahip olmaları olası. Al hadi!

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, 'daha ciddi işler' tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmak için ideal bir gün. Belki de beden sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Sigara içiyor ya da çok fazla alkol tüketiyorsanız, bu kötü alışkanlıklardan kurtulmanın tam zamanı olabilir. Halihazırda takip ettiğiniz bir tane yoksa, bir spor programı yapmayı da düşünebilirsiniz. Size ilham verecek Instagram postlarını ya da YouTube videolarını izleyin. Kısa süre içinde hem daha iyi hissedecek hem daha zinde görüneceksiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarıyla iletişim çok etkili olmalı ve sosyal takviminiz dolu olacak. Size her şeyi yapabileceğinizi hatırlatan güven artışı sayesinde kendinizi iyi hissediyorsunuz. Hızlı bir şekilde devam etmek için birçok şeyi ve fiziksel dayanıklılığı aynı anda yapabilirsiniz. Oldukça tembel olma eğiliminiz olsa da, evde egzersiz rutinine devam etmek veya her zaman denemek istediğiniz pilates veya boks gibi fiziksel bir disipline başlamak için ani bir ilham alabilirsiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni bitmiş bir boğa burcu olarak zihnini dinlendirmeye ihtiyacın var. Yakın arkadaşların ile uzun telefon konuşmaları yapabilirsin. Ağır sorumlulukları olan boğa burçları bugün bütün ipleri bırakmak isteyebilir. Yeteneklerin konusunda kendini yeniden keşfediyorsun. Gizli kalmış bilmediğin yaratıcı yönlerini bugün açığa çıkarabilirsin.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili ani yön değişikliği içinde olabilirsiniz.  Bu değişimle beraber yeni kararlar alabilir ve yaşamınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. Gündeminizi eşinizle ilgili konular oluşturabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan huzursuzluklara karşı daha anlayışlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde size keyif veren uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek size iyi gelecektir.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim konularında ekstra başarılı olduğunuz bir dönemdesiniz. Bir şey öğrenmek ya da herhangi bir alanda kendinizi geliştirmek konusunda verimli olabileceksiniz...

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son iki gündür kendinizi yorgun ve bıkkın hissediyordunuz. Ancak bugün zihnen daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Terazi burcundaki seyahatini sonlandırıp Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay ve Uranüs karşıtlığı ilişkilerde sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Tansiyonun aniden yükseldiği kıskançlık temelli tartışmalar yaşanabilir.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi açıdan Marsın gücü ile yükseliyorsunuz. Bu dönemi geçmişte borçlandığınız kişilere borcunuzu ödeyerek değerlendirmelisiniz. Boğalar yakın zamanda Yay burcundan biri ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 19"
Ay
Akrep
23° 41' 14"
Merkür
Koç
26° 25' 42"
Venüs
Balık
21° 32' 11"
Mars
Balık
04° 55' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 57"
Satürn
Balık
13° 17' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 33"
Neptün
Balık
27° 48' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 24"
Lilith
Başak
19° 47' 25"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>