Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güzel anıları hatırlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 90%

Bugün biraz eğlenmek için harika bir gün. Günün enerjisi, aileniz ve arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Eğer yapabilirseniz, bugünü ev işleriyle uğraşarak ya da herhangi bir şekilde çalışmarak mahvetmeyin. Kendinize biraz mola verin. Sevdiklerinizle güzel bir öğle yemeği yiyebilir ya da özel bir gezi için hayvanat bahçesine, müzeye veya spor etkinliğine gidebilirsiniz. Eğlenceli etkinliklerde kendinizi şımartmak size oldukça iyi gelecek.

Bugün fikirlerinizi bir gruba iletmek için istekli olabilirsiniz. Muhtemelen paylaşmak istediğiniz bazı ilginç planlarınız veya stratejileriniz var. Bazen uzmanlığınıza güvenmiyorsunuz ve fazla utangaç da olabilirsiniz. Ama şimdi daha cesur olmaya çalışmalısınız. Meslektaşlarınızla yeni planınız hakkında konuşun. Patronunuza veya yöneticinize bazı heyecan verici fikirlerden bahsedin. Eğer konuşursanız, çabalarınız işe yarayabilir!

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Bir şeyler üzerinde durmakta olduğun dağı sallıyor. Tam her şey sakin ve durgun diye düşündüğün sırada, dünyan aniden çalkalanmaya başlıyor. Kendini sağlama al ve dişini sık. Aynı zamanda, esnek olmaya çalış. Farklı bir alana gitmek üzere atacağın birkaç hızlı adımla fırtınayı sağsalim atlatma şansına sahipsin. Çok fazla sabit ve sert olmak ölümcül bir hata olacaktır.Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileri ya da bir şeyler senin değerlerini ya da yargılarını sorgulaman için aklını çelebilir. Muhtemelen bugün böyle hissedeceksin, dene ama bunlar senin düşüncelerini değiştiremeyecek. Tutumlarına karşı inançlısın ve kolay kolay sallantıya düşecek gibi de değiller. Bazıları senin çok dikkafalı olduğunu düşünebilir, ama düşüncelerini şiddetle değiştirmeye çalışan insanların bunu yapamayacaklarına inan. Ne olursa olsun ilkelerinden vazgeçme.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızın temiz bir nefes alması gerektiğini düşünebilirsiniz. Eşinizle bir mum ışığında akşam yemeği hayal ediyor musunuz? Zaman yalnız mı, bire bir mi? Mutluluk hayalini bırakmanın ve onu elde etmek için yapmanız gerekeni yapmanın zamanı geldi. Elinizin altında.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinden gelen eski bir dostun anlatacağı güzel anılar moralini yerine getiriyor. Ailen ile arandaki maddi konuda yaşadığın fikir ayrılıklarını gidermek için bir konuşma yapabilirsin. Ruhunu dinlendirmek için gün içinde dinlemek üzere kendine bir müzik listesi hazırlayabilirsin. Arkadaşların ile gündelik konularda karşı karşıya geliyorsun. Tartışmalar yaşayabilirsin.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kavuşan Merkür ve güven en çok sizlerin hizmetinizde olacaktır. Hayata karşı hedeflerinizi güncelleyin ve istikrarla yürüyün. Üçüncü kişiler vasıtasıyla iletişim kurmak yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler bugün gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal yoğunluğunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklar sizi yıpratabilir. Plan program yaparak sorumluluklarınızı azaltmaya çalışmalısınız.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karakteristik olarak pozitif yönleriniz ortaya çıkabilir ayrıca dostlarınıza çeşitli ikramlar yapmak ve onları ağırlamak için de uygun bir...

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski güzel günleri düşünmek bugün kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Sonrasında eski dostlarınızdan birini aramak isteyebilirsiniz.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bugün odağınızda günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular olacaktır.Mesai arkadaşlarınızla ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İş hayatında karşı karşıya kaldığınız krizler diplomasi yoluyla çözmek için günün erken saatlerini değerlendirebilirsiniz.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveninizin ve dolayısıyla da güvenlik hissinizin artacağı bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Türlü korkularınız, endişeleriniz ve evhamlarınız geri plana çekilerek size güven içinde, mutlu ve huzurlu bir gün geçirme şansı verebilirler.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar ilişkiniz oldukça sabır ve kararlılık gerektiriyor. Diplomatik iletişim becerileriniz ile ilişkinizdeki sorunları kolaylıkla aşabilirsiniz. Şans bugün sizden yana. Ufak ama beklenmedik kazançlar söz konusu olabilir.

4 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir. Bugünlerde çok ilginç bulup umut bağlayacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor.

4 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 31' 21" R
Ay
Başak
18° 02' 37"
Merkür
Koç
17° 11' 42"
Venüs
Koç
18° 27' 35"
Mars
Balık
21° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 17"
Satürn
Balık
15° 37' 34"
Uranüs
Boğa
21° 46' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 27"
Lilith
Başak
22° 12' 33"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>