Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tüm İmkanlarını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 30%

Tutkularınız ön planda olabilir. Normalde, çekingen ve sakin bir kişisiniz. Ama bugün biraz karışık hissedebilirsiniz. Belki de artık güçlü görüşlerinizi bildirmeye karar verdiniz. Veya biriyle hararetli bir tartışmaya girebilirsiniz. Muhtemelen bazı kişisel inançlarınızı paylaşmak isteyeceksiniz. Politika, din veya romantik ilişkiler gibi konulardan bahsetmek eğlenceli olabilir. Utangaçlığınızın üstesinden gelin ve konuşun.

Bugün bir çalışma komitesinden sorumlu olduğunuzu hissedebilirsiniz ve belirli bir projenin kötü sonuçlarını gördükten sonra kendinize şöyle diyeceksiniz "Tamam, eğer böyle olacaksa, işleri farklı bir şekilde ele alacağız ." Bir futbol koçuysanız, oyuncularınızı motive etmek için yeni bir strateji geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Aramaya devam edin, onu bulacaksınız!

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Hislerin hiç olmadığı kadar kuvvetli ve sen de bu durumdan gayet hoşnutsun. Duyarlılığın ve hassaslığın ise, sularda yolunu sıkıntısız şekilde bulman için sana destek oluyor. Hislerine güven ve sezdiğin şeyleri söylemek istediğinde söyle.Bu gücünü içinde tutmak iyi bir fikir olmayacaktır.Bugün birileri ya da bir şeyler senin değerlerini ya da yargılarını sorgulaman için aklını çelebilir. Muhtemelen bugün böyle hissedeceksin, dene ama bunlar senin düşüncelerini değiştiremeyecek. Tutumlarına karşı inançlısın ve kolay kolay sallantıya düşecek gibi de değiller. Bazıları senin çok dikkafalı olduğunu düşünebilir, ama düşüncelerini şiddetle değiştirmeye çalışan insanların bunu yapamayacaklarına inan. Ne olursa olsun ilkelerinden vazgeçme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı eski korkuların üstesinden gelmenin tam zamanı. Muhtemelen geçmişten gelen belli bir fobiniz var. Belki uçmaktan korkuyorsunuz. Belki de köpeklerden. Ya da belki karanlık yerlerden hoşlanmıyor ve her zaman ışıkları açık bırakıyorsunuz. Bugün bu korkulardan bazılarıyla yüzleşmeye başlamanız için ideal bir gün olabilir. Olumlu duygu ve düşüncelere odaklanmanın bir yolunu bulun. Birkaç tavsiye almak için bir terapiste ya da anlayışlı bir arkadaşa danışabilirsiniz.

3 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gibi günler sizi hayatınızın daha önce tereddüt edebileceğiniz bölgelerinde hareket etmeye zorluyor. Aşk hayatının temiz bir nefes alması gerekiyor mu? Eşinizle güzel bir mum ışığında akşam yemeği hayal ediyor musunuz? Zaman yalnız mı geçmeli, birlikte mi? Mutluluk elinizin altında, sadece ne yapacağınıza karar verin.

3 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki bütün imkanlara başvurman gereken bir gün olabilir. Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysan, onların alacağı bir karar hayatınla ilgili olabilir. Risk almaktan kaçmayabilirsin. Yeni zevkler edinmek adına yeni filmler izleyebilir yeni kitaplar okuyorsun. Bu değişiklik ilişkisi olan bir Boğa burcuysan kız arkadaşının hoşuna gidebilir. Bütün bir haftanın verdiği yorgunluğu kendine güzel bir akşam yemeği hazırlayarak atamak isteyebilirsin.

3 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bugün vereceğiniz kararlar geleceğiniz için oldukça önemli olabilir. Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübeleri tekrar telafi edebilirsiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

3 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzla uyumlu açıda kalmakta. Hayatın eğlenceli ve yaratıcı yönlerine daha açıksınız. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinize uymayan, sizin parçanız olmayan birtakım alışkanlıkları kabul görmek için edinme potansiyeliniz vardı ancak farkındalıklarla bundan uzak....

3 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular damga vururken seyahatlerden, tüm yaratıcılığınızı yaptığınız işe aktarabilirsiniz. Keyif alacağınız aktivitelere zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızı bir üst seviyeye çıkarmaya ne dersiniz? Kendinizi ifade etmenin farklı ve daha iyi yollarını araştırın.

3 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Romantik konuların ön planda olduğu, keyif odaklı olacağınız bir gün.Bugünü partnerinizle ve çocuklarınızla duygusal paylaşımlarda bulunarak değerlendirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir veya yeni bir hobi edinebilirsiniz.

3 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle vakit geçirmek için mükemmel bir gün. Birlikte akşam yemeği yapabilirsiniz. Yanlış anlaşılmış ve yorgun hissediyorsunuz. Meditasyon sakin olmanıza yardımcı olacaktır. Yalnız kalmamaya çalışın.  

3 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün günün tadını çıkarmak isteyeceksiniz; biraz daha rahatlık odaklı olmak iyi gelcek. Ancak halledilmesi gereken işler peşinizde

3 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 50' 31" R
Ay
Akrep
23° 50' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 11' 22"
Mars
Balık
26° 05' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 41"
Satürn
Balık
16° 08' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 45' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 25"
Lilith
Başak
22° 48' 53"
True Node
Koç
15° 34' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>