Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bakış Açın Farklılaşıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2020, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, romantik bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Birine daha derin sözler vermeyi düşünebilirsiniz. Belki de özel bir kişi kalbinizi çoktan kazandı. Bu duygulardan etkilenmekten korkmayın. Ruhunuzun size verdiği tutkulu mesajlara kulak vermenin zamanı geldi! İçgüdüleriniz sizi doğru yönde yönlendirecek ve mutluluğunuz artacak.

Bugün ilginç bir keşfiniz olabilir. Hiç beklenmedik bir anda, önemli bir çözüm elde edebilirsiniz. Belki de bilinçaltınız işte kalmıştır. Siz işinize giderken zihninizin daha derin kısımları bir problemi çözmeye çalışmakla meşgul. Aniden aklınıza gelen herhangi bir fikre dikkat edin. Bu, bir duanın cevabı olabilir.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

İnsanları eleştirmek ve yargılamak isteyebilirsin. Çevrende gördüğün toyluğa ve kabiliyetsizliğe dair artan bir sabırsızlık hakim. Yapmak istediğini birilerini paylamakken; yapıcı eleştiriler sunman biraz zor olabilir! Öfkeni kontrol altına almaya çalış ve düşüncelerini açıklamak için daha şefkatli, kibar yollar bul!Bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmak için ideal bir gün. Belki de beden sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Sigara içiyor ya da çok fazla alkol tüketiyorsanız, bu kötü alışkanlıklardan kurtulmanın tam zamanı olabilir. Halihazırda takip ettiğiniz bir tane yoksa, bir spor programı yapmayı da düşünebilirsiniz. Size ilham verecek Instagram postlarını ya da YouTube videolarını izleyin. Kısa süre içinde hem daha iyi hissedecek hem daha zinde görüneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

5 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçtiğimiz iki gün boyunca her zamanki benliğinizi hissetmiyor olsanız da bugün muhtemelen zihinsel ve fiziksel olarak daha güçlü ve daha odaklanmış hissedeceksiniz. Kişisel veyaamaçlı gelecekteki projeler için yeni fikirleri tartışabilir ve eylem planlarını formüle edebilirsiniz. Finansal geleceğiniz aklınızda olabilir. Bunu sağlamanın yollarına bakmanın günü. İ

5 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik gelişmeler konusunda sıkı takipçi olmaya başlıyorsun. Yeni bilgisayar programları kullanmasını öğrenebilirsin. Öğrenmeye hevesli tavrınyerinde başarılı çalışmalar gerçekleştirmene neden olabilir. İş konusunda çalışma arkadaşlarından farklı düşünüyor olman patronlarının dikkatini çekebilir. Yaratıcı zekanın ön plana çıktığı bir gün geçirebilirsin.

5 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizler hayatın manevi konularında dengeyi oluşturduğunuz zaman daha kolay karar verebilirsiniz. Bu yüzden bu duygunuzu göz ardı etmemelisiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

5 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah erken saatlerinde kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili riskler almak isteyeceğiniz zamanlar var. Akademik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma ortamınızda yaşayacağınız gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Beslenmenize de özen göstermelisiniz.

5 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkilerde gerçekçiliğinizi yitirebilirsiniz özellikle de platonik aşık olmaya yatkın Boğa'lar partnerlerini çok idealize edip gerçeklikten...

5 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok iş, halletmeniz gereken detaylar olabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

5 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temiz hava almaya çok fazla ihtiyaç duyduğunuz günlerden birindesiniz. Sabahın erken saatlerinde dışarı çıkıp ufak bir yürüyüş yapmak iyi gelebilir.

5 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür ile Güneş burcunuzda kavuşum yapacak. Pozitif şeyler düşünmeli ve hedeflerinize odaklanmalısınız.Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati çalışma hayatınıza vurgu yapıyor. İş hayatında kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almamaya özen göstermelisiniz.

5 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiyi, romantizmi ve tutkuyu yöneten, pozitif enerji gönderen güçlü Venüs gezegeni yanınızda. Eğer ilişkilere açıksanız, yeni insanlar sizi bulacaktır. Maddi konularda şansınız çok da yaver gitmeyebilir. İşinizi şansa bırakmayın.

5 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

5 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 34" R
Ay
Akrep
27° 55' 56"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 30"
Mars
Balık
26° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 10' 43"
Uranüs
Boğa
22° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 03"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>