Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Oldukça Tembel Hissedebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 20%

Bugün sosyal bir kasırgaya yakalanmış olabilirsiniz. Gelen davetler sizi boğmuş olabilir. Aile üyeleriniz, onları ziyaret etmenizi ve sizinle zaman geçirmek isteyebilir. Arkadaşlarınız ise bir öğle yemeği için onlara katılmanızı isteyebilir. Bu arada, siz ve sevgiliniz de kendi planlarınızı yapıyor olabilirsiniz. Herkese vakit ayıramazsınız, dolayısıyla seçimlerinizi akıllıca yapmaya dikkat edin!

Bugün, harekete geçmeniz gereken günlerden biri aksi durumda harekete geçirileceksiniz. Amacınıza karşı çalışan inatçı, saldırgan güçler var, ve eğer dikkatli olmazsanız, olayların ortasına kolayca sürüklenebileceğinizi göreceksiniz. İnsanların yanlış dediği şeyler hakkında çok endişelenmeyin. Kendinize ve doğru olduğunu bildiklerinize güvenin.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

8 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün entelektüel ve etkileyici yetenekleriniz gezegenlerden bir destek almalıdır. Olası bir işbirlikçiye bir proje sunma, ticarete katılma veya yazma hakkındaki düşüncelerinizi düzenlemek için mükemmel bir zaman. Özel hayatınız açısından, bazı yönleri hala kısmen yanlış anlaşılan en son olayları incelemek için de iyi bir zaman.

8 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bütün işleri tembellik nedeniyle ertelediğin takdirde günün istediğin gibi ilerlemeyebilir. Sonuç elde etmek için elinden gelen her şeyi yapman gerekebilir. Kendini işinin sahibi bir boğa burcuysan çalışanların ile ilgili problemler yaşayabilirsin. Gün içinde tanışacağın biri mistik konulara ilgi duymanı sağlayabilir. Kardeşin ile alım satım konularda bir karar vermeye çalışıyorsun.

8 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başladığınız bir ilişki ya daprojeniz hakkında destek görebilirsiniz. İlişkiniz yoksa da bugün yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kurduğunuz bağlantılarda açık olun. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

8 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gün yüzüne çıkabilir. Bugün yabancılarla ilgili konular sizi krize sokabilir. Parasal konularınızla ilgilenirken daha dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı konular söz konusu olabilir. İşle ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde hata yapma riskiniz daha fazla olabilir.

8 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeyerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle sizi kendisine rakip olarak gören ve başarılarınızı hazmedemeyen kişilerle uğraşmanız...

8 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dış görünüşünüze daha çok önem veriyorsunuz. Aynı zamanda bulunduğunuz ortamın da temiz, düzenli ve şık görülmesi konusunda dikkatlisiniz.

8 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, öğlen saatlerine kadar Akrep burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerinde ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olcaktır.Ay'ın Yay burcuna girişi ile odağınız finansal hayatınıza kayacaktır. Borç, kredi ve finansal destek arayışına girmek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

8 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar ilişkinizde yeni bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem zorlu bir süreç olsa da ilişkinizin güçlenmesi için oldukça önemlidir. Birbirinize karşı empati kurun ve bu zor zamanları birlikte atlatın. İkizler ile zaman geçirmek, kendinizi daha dengeli ve odaklanmış hissetmenize yardımcı olacaktır.

8 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak maddi konular, paylaşımlar gündeme gelebilir, duygularınızın derinliklerine kapılmadan sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Psikolojik stres ve gerginlikten uzak durmalısınız.

8 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>