Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eşinle Duygusal Anlar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 20%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Bugün yaşamınızda genel olarak toplumdaki konumunuzla ilgili bazı gerilimler yaşanması muhtemeldir. Bu durum müşterek hayatınızdaki gelişmelere karşılık kendi kişisel yaşamınızdaki gelişmelerden kaynaklanan konulara yaklaşmanızdan kaynaklanabilir. Hayatınızın bu iki yönünün dengede olduğundan emin olun. Sizi heyecanlandıracak beklenmedik şeyler bir anda ortaya çıkabilir.

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Kaçamayacağın bir zihniyetin içine sıkışmış olabilirsin. Kökleri günümüzün gerçekliği yerine geçmişin fantezisine gömülü fikirleri temel alarak eyleme geçmemeye çalış. Duyguların senle oyun oynuyor olabilir, ayrıca kaderini gerçekleştirmek yerine daha çok egonu besleyen bir hayale kapıldığını fark edebilirsin. Motivasyonlarını sorgula. Enerjini başka yerlere yöneltmenin daha iyi olabileceğini görebilirsin.Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, 'daha ciddi işler' tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep burcundaki şifalı dolunay ile ilişkileriniz her zamankinden çok daha güzel. Partnerinize destek olmak isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yapmayı düşündüğün evde egzersiz hareketlerine başlamak için fırsat arıyorsun. Bu fırsat bugün eline geçebilir. Daha doğal görünümden yana bir porte çizmek istiyorsun makyajını fazla abartmıyorsun. Evli bir Boğa burcuysan eşinle duygu yüklü geçmiş hatıraları hatırlayacağınız anlar yaşayabilirsin. İş yerinde süreli olarak tekrar eden bir sorun karşısında artık köklü bir karar alman gerektiğini görüyorsun.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınızın ve hassasiyetinizin yüksek olduğu bugün bazı konularda yanılgılara düşebilir ve bu durum sizi biraz mutsuz edebilir. Bu geçici bir etki olacaktır. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle olan konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran durumlar var. Bunun sonucunda geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar geliştirmek durumunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise eğlenceli uğraşlarla ilgilenmek size iyi gelecektir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleriniz ve organize etmeniz gereken konularda hızlı olmak isteyebilir, planlarınızı vaktinde bitirmek isteyebilirsiniz. Bunu da başaracağınızdan çok...

7 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte ilişkiniz, evliliğiniz veya birlikteliğinize ilişkin yeni bir farkındalık söz konusu olabilir. Bu farkındalık sonucu ilişkinize dair bir karar vermeniz gerekebilir, bu bir devam veya ayrılık kararı olabilir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizin dağınık olmasına bugün izin vermemelisiniz. Şu anda olmaya çalışın. Yaptığınız her şeyin farkındalığını hissedin.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10-15 gün kadar ilişkileriniz veortaklıklarınız ön planda olacaktır.Dolunay döneminde ilişkilerinizdeki problemler daha görünür hale gelecektir. Yürümeyen ilişkiler ve ortaklıklar bu dönemde sonlanabilir.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

7 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs size güçlü bir enerji gönderiyor. Başka bir deyişle, bugün romantizm için ideal bir gün. Özellikle evli Boğalar ilişkilerini canlandıracak özel anlar yaşayabilir. Bugün sağlığınıza dikkat edin çünkü zayıf noktanız bademcikleriniz olacaktır.  

7 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız

7 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 47" R
Ay
Yay
01° 25' 45"
Merkür
Koç
15° 59' 54"
Venüs
Koç
25° 56' 02"
Mars
Balık
26° 33' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 04"
Satürn
Balık
16° 12' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 30"
Lilith
Başak
22° 52' 54"
True Node
Koç
15° 33' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>