Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Endişeye Yer Vermemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zaman önceki birtakım tanışıklıklar, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanmanız, sizi danışacak birilerine yöneltebilir. Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için uygun değil. Ama bazı konulardaki tutucu tavırlarınızla çelişkili bir izlenim de bırakabiliyorsunuz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beyniniz aşırı yüklü. Biraz yazı yapmayı düşünüyorsanız veya özellikle zor bir sorunu analiz etmeyi düşünüyorsanız başlamak için tam zamanı. İhtiyacınız olabilecek tüm ilhamları bulacaksınız. İşinizdeki veya ev hayatınızdaki insanları doğrudan ve atılganlığınızla şok etme konusunda endişelenmeyin. Değerli fikirlerinizi takdir edecekler ve neden daha önce konuşmadığınızı soracaklar.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Boğa, eşinle ev düzeni için aldığınız ortak kararlarda değişiklik yapabilirisiniz. Yakın bir arkadaşının gereğinden fazla endişe duyduğu bir konuyu açıklığa kavuşturarak onun rahatlamasını sağlıyorsun. Önemli bir konu hakkında karar veren ailen, senden fikir almak için çaba sarf edebilir. Onların bu telaşlı hali seni de etkileyebilir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili güzel destekler alabilir ve bazı sorunlarınıza çareler bulabilirsiniz. İş, sağlık ve çalışma konularında istikrarlı çalışmaların karşılığını alabilirsiniz. Evde kalmaya devam edin.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi şartlarınızın farkında hamleler yapmanız gerekmekte. Bugünlerde gerçekçi olmayan hayallere destekleyici planlar olmadan kapılabilme potansiyeliniz...

14 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslı yapınız bugün işinize her zamankinden daha çok yarayacak. Bulunduğunuz yarışın içinde diğer adayların arasından sıyrılmanızı sağlayacak.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcunda seyahat edecek. İş ve kariyer konuları ön planda olacaktır.Ay 17:02 itibariyle boşluğa girecek ve günün kalanında boşlukta olacak. Kariyerinizle ilgili konular akşam saatlerinde çözümsüz kalabilir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar bugün eşiniz için heyecan verici ve romantik bir şey yapmayı düşünebilirsiniz. Ancak klasik bir mum ışığı ve akşam yemeği değil. Daha heyecan verici ve daha spontane bir şey. Yaratıcılığınızı gündeme getirin.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

14 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 57"
Ay
Akrep
16° 45' 39"
Merkür
Koç
26° 09' 36"
Venüs
Balık
20° 50' 28"
Mars
Balık
04° 29' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 49"
Satürn
Balık
13° 13' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 59"
Neptün
Balık
27° 47' 08"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 26"
Lilith
Başak
19° 43' 40"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>