Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karar Vermen Gereken Bir Gün Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 20%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

İşlerin gerçekten iyi gittiğini düşündüğünüz an, bir şeyler yolunuza çıkıyor. Bugünyerindeki projelerinizle ilgili birkaç gerileme keşfedebilirsiniz. Ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekecek. Aklınızın arkasında, bu aksaklıkların çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Bu, sezgilerinizi yeterince sık dinlemediğinizi ve çoğu zaman size söyleyecek çok şeyi olduğunu gösteriyor!

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Felsefi ya da politik bir konuşma olduğunda sizin de söyleyecek bir çift lafınız var. Verdiğiniz örnekler uç örnekler olabilir fakar prensipleriniz mantıklı. Bir kez hızınızı aldınız mı, durmak sizin içi zor olabilir. Farkına varmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışmış ve kaçacak delik arıyor olabilirsiniz. İlk tepkiniz hızlıca konuyu değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun gibi zavallıca hareketlere sığınmayın. Cevabı bilmediğinizi ya da soruyu anlamadığınızı dürüstçe kabul etmek en iyisi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Farkında olsanız da olmasanız da, yaşadığınız yaşam tarzı sayesinde benzersiz bir kültür yarattınız. Size uygun bir giyinme tarzı ve kendinizi eğlendirmenin bir yolunu buldunuz, ancak henüz tamamlanmadı! İşlerin yolunda rahat olabilirsiniz, ancak yeni bir şey yaşamaya açık olmalısınız. Yeni yiyecekler, müzik veya iletişim tarzlarıyla günlük yaşamınıza daha çeşitli kültürel etkiler katmaya çalışın.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda yardıma ihtiyacın olduğunu düşünebilirsin. Yardım istemekten çekinmemelisin. Hem bu sayede bazı yeni ilişkiler için açık kapı bırakmış olabilirsin. Çalışma alanın dışında yeteneklerini ilgilendiren bir konudateklif alabilirsin. Bu durum seni şaşırtabilir. Dikkatini toplayı bir karar vermelisin. Herkesin ne istediğinden çok senin ne istediğin önemli.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünme sürecinizi yavaşlatma zamanı. Bir girişimi planlamak için ne kadar zaman harcarsanız o kadar başarılı olabilirsiniz. Acele etmeyin. Bazı şeyleri sindirerek götürmek zorundasınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Seyahat programları yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Eğlenceli programlara dâhil olmak isteği içinde olabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kendi derinliklerinize dalmak isterken yolda engeller içerisinde bulabilirsiniz. Bugünlerde öğrenme hakkınızın dahi kısıtlandığını hissedebilirsiniz...

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişilerle bugün aynı dili konuşmuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bir türlü anlaşamıyorsunuz! Yaşanan ufak tartışmalar zaman içinde çözülecektir, merak etmeyin.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Odağınızın finansal konulara yöneleceği bir döneme giriyorsunuz.Gündüz saatlerinde derin, felsefi konulara ilgi duyarsınız. Ay'ın Kova burcuna girişi ile kariyer hayatınız ön plana çıkıyor.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha fazla bilgi edinmeyi veya herhangi bir okula veya koleje geri dönmeyi düşünüyorsanız, bunu yapın. Eğitiminize yatırım yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Ailenizin sizi gerçekten anlamadığını hissediyorsunuz. Bu konuda üzülmemelisiniz. Bu sadece bir kuruntu.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 15" R
Ay
Akrep
22° 04' 35" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 53"
Mars
Balık
25° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 04' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 56"
True Node
Koç
15° 35' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>